Υφυπουργός σε Κανέλλη: Εσείς θέλετε Κασιδιάρη

Υφυπουργός σε Κανέλλη: Εσείς θέλετε Κασιδιάρη Facebook Twitter
3

Αντιδράσεις προκάλεσε το πρωί στη Βουλή η φράση του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου ο οποίος είπε απευθυνόμενος στην Λιάνα Κανέλλη «εσείς θέλετε Κασιδιάρη».

Η φράση ειπώθηκε όταν οι τόνοι ανάμεσα στον υπουργό και τη βουλευτή του ΚΚΕ ανέβηκαν κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης για τα προγράμματα σίτισης, ερώτηση που είχε καταθέσει η Λιάνα Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ νωρίτερα όταν είχε πάρει το λόγο είχε πει στον υφυπουργό ότι ο τρόπος που της απαντά στην ερώτηση της θυμίζει τη Μαρία Αντουανέτα και για αυτό θα αποχωρήσει.

Ο κ. Στύλιος, βουλευτής της Ν.Δ.,  της απάντησε ότι αυτός μεγάλωσε σε χωριό και έχει περάσει δύσκολα και όχι εύκολα όπως εκείνη. Η κ. Κανέλλη φώναζε από κάτω «ντροπή» και τότε ακούστηκε η φράση του μέλους της κυβέρνησης κ. Στύλιου ο οποίος είπε: «Ακούστε εδώ κυρία Κανέλλη, εσείς θέλετε Κασιδιάρη».

Τότε παρενέβη ο προεδρεύων Γιάννης Δριβελέγκας ο οποίος είπε «τι είναι αυτά που λέτε κύριε υφυπουργέ» και σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τόνισε ότι είναι άπειρος.

Η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε από την αίθουσα και μετέβη στο γραφείο του προέδρου της Βουλής για να διαμαρτυρηθεί. Ο κ. Μειμαράκης εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπαράστασή του στην Λιάνα Κανέλλη.

Πάντως ο κ. Στύλιος δεν ζήτησε συγγνώμη για τη φράση του.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM
Πεντέλη: «Να φύγουν οι φασίστες, τα παιδιά του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο»

Πολιτική / Πεντέλη: «Να φύγουν οι φασίστες, τα παιδιά του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο»

Ενταση προκάλεσε η παρουσία του Αθανασίου Χαλκιά, βουλευτή των Σπαρτιατών στην επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης - Διαβάστε τους εκρηκτικούς διαλόγους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πέρα από τη συγνώμη που οπωσδήποτε οφείλει στην κυρία Κανέλλη, θα πρέπει είτε να ζητήσει συγνώμη και από τους ψηφοφόρους του, είτε οι ψηφοφόροι του από εμάς τους υπόλοιπους.