Νέες «βόμβες» Χαϊκάλη στην Επιτροπή

Νέες «βόμβες» Χαϊκάλη στην Επιτροπή Facebook Twitter
5

Εντύπωση προκάλεσαν στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλή ορισμένα σημεία της κατάθεσης του Παύλου Χαϊκάλη η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι τα χρήματα (5.000) τα δάνεισε στον Αποστολόπουλο για να τα παίξει ο ίδιος και όχι για λογαριασμό του, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο Αποστολόπουλος του είπε «τα 700.000 είτε θα στα φέρω εγώ, είτε θα σου τα στείλει γνωστός τραπεζίτης με τον φρουρό του».

Βγαίνοντας από την Επιτροπή ο κ. Χαικάλης απέφυγε να δώσει το ονομα του κόμματος που φέρεται να αναφέρθηκε ότι «τα παίρνει» επέμεινε όμως ότι υπάρχει κόμμα που "τα παίρνει".

Είπε επίσης στους δημοσιογράφους ο κ. Χαϊκάλης σχετικά με τις 5 χιλιάδες που έδωσε στον Αποστολόπουλο: 

«Θα μου ξοφλούσε το ποσό αυτό, το δικό μου, που του είχα δώσει τα 5.000 και μου’ δωσε τα 2 μηνιάτικα. Αυτό εννοούσα, το 10% και ειπώθηκε σε μια φόρτιση… Δεν υπάρχουν πουθενά μετοχές δικές μου, δεν έχει αγοράσει κανένας μετοχές, δεν έχω παίξει στο χρηματιστήριο, δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή».

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό ήταν τμηματική επιστροφή του ποσού, επέμεινε ότι ναι και όταν του ειπώθηκε ότι υπάρχει απομαγνητοφωνημένο κείμενο σε τηλεόραση επέμεινε πάλι λέγοντας: «Σας είπα ήμουνα φορτισμένος».

Τόνισε ότι «αυτά τα λεφτά του τα έδωσα. Του είπα, Γιώργο δεν έχω λεφτά, το έχω πει εγώ δεν έχω λεφτά είπα θα σου δώσω αυτά, το αν είπα το 10%, το είπα γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ το λόγο, αυτό το είπα. Και δεν υπάρχει κάτι με τόκο 10%, χρηματιστηριακό δηλαδή. Για να παίξει αυτός στο Χρηματιστήριο γιατί είχε ένα πρότζεκτ χρηματιστηριακό. Τώρα… αυτός φερόταν ως εκπρόσωπος της Deutsche Bank, εγώ δεν είχα λόγο να το αμφισβητήσω. Μου είχε δώσει και μηνύματα ανθρώπων».

Για τις δηλώσεις περί επιστροφής τόκων από τον κ. Αποστολόπουλο, ο κ. Χαϊκάλης υποστήριξε ότι το δήλωσε «πάνω στην ένταση της στιγμής».

«Δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει; Αυτός προσπαθούσε να καταλάβει το μήκος της δικής μου οικονομικής ευρωστία ή όχι, αν υπήρχε πρόβλημα ή όχι για να το χρησιμοποιήσει όπως το χρησιμοποίησε», είπε ο κ. Χαικάλης.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Θ.Μάτσιος: Nαι ναι ναι... εμείς γιατί... κοίταξε στην έδρ.. αρχή, ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό τοοο παιχνίδι. Αλλά ύστερα μό-μόλις είπαμε με ότι αυτό εμείς δε κά..θέλαμε,αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέ..λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ..νέος διαιτητής για να οριστεί για να.. για να.. αφού ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.
ω κενοί βροτών,οι τόξων εντείνοντες του καιρού πέρακαι προς δίκης γε πολλά πάσχοντες κακάφίλοις μεν ου πείθεσθε, τοις δε πράγμασιν.ανόητα ανθρωπάκια,τολμάτε και τεντώνετε το τόξο πέρα από το μέτρο, έτσι που δίκαια σας κτυπούν οι δυστυχίεςτων φίλων δεν ακούτε τις ορμηνίεςΣέρνεστε από την πίεση των γεγονότωνΙκέτιδες, Ευριπίδης