Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι ως συνεργοί του Ξηρού

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι ως συνεργοί του Ξηρού Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα και κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με τρομοκρατικές πράξεις.

Ειδικότερα, ο 29χρονος Αλβανός υπήκοος φέρεται να υποστήριξε πως μετέφερε σε διάφορα σημεία την καταζητούμενη Αγγελική, εξυπηρετώντας την ως οδηγός, πηγαίνοντάς τη σε διάφορα σημεία όπως σούπερ μάρκετ για την αγορά τροφίμων, χωρίς όμως να γνωρίζει κάτι περισσότερο. Όπως φέρεται να είπε, η «συνεργασία» του έληξε όταν είδε στην τσάντα της ένα όπλο.

Από την πλευρά του ο δεύτερος κατηγορούμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατικές πράξεις. Σύμφωνα με την αστυνομία, αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν στο λευκό βανάκι που εντοπίστηκε στο όρος Αιγάλεω και θεωρείται από τις αρχές μέσο διαφυγής μετά το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού, που φέρεται να ετοίμαζε ο Ξηρός.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM