Συνάντηση Δραγασάκη με τον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ

Συνάντηση Δραγασάκη με τον υφ. Οικονομικών των ΗΠΑ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Στην Αθήνα βρίσκεται ο υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, μέσω των εξελίξεων και της διαφωνίας που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και Βερολίνου.

Ο κ. Daleep Singh ο οποίος είναι επικεφαλής κλιμακίου οικονομικών συμβούλων που έστειλε στη χώρα μας ο Αμερικανός Πρόεδρος  θα συναντηθεί στις 5 το απόγευμα με τον Γιάννη Δραγασάκη ενώ την Παρασκευή  αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις  με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και τον Γιάνη Βαρουφάκη, μόλις εκείνος επιστρέψει από το εξωτερικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση το παρόν θα δώσουν ο αμερικανός πρέσβης David Pearce και η επικεφαλής του γραφείου Ευρώπης και Ευρασίας του υπουργείου Οικονομικών Lea Bouzis.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπατημένα ακίνητα του Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση σε α' φάση

Οικονομία / Καταπατημένα ακίνητα Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιους αφορά, ποιοι δικαιούνται έκπτωση μέχρι και 80%

Αφορά στην εξαγορά 90.000 καταπατημένων ακινήτων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία - Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση του ακινήτου στο Ε9 τουλάχιστον 5 χρόνια πριν την αίτηση
LIFO NEWSROOM
Στουρνάρας για «κόκκινα δάνεια»: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού

Οικονομία / Στουρνάρας για «κόκκινα δάνεια»: Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού

Μπορεί να καταγράφεται πρόοδος στη διαχείριση των «κόκκινων δανείων» όμως εξακολουθούν να υφίστανται κίνδυνοι για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα, δήλωσε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος
LIFO NEWSROOM