Σόιμπλε: Ούτε ένα σεντς προκαταβολικά στην Ελλάδα

Σόιμπλε: Ούτε ένα σεντς προκαταβολικά στην Ελλάδα Facebook Twitter
3

Η υλοποίηση των όρων του προγράμματος είναι η προϋπόθεση για την καταβολή των προβλεπομένων κεφαλαίων στην Ελλάδα δηλώνει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο οποίος μάλιστα λέει χαρακτηριστικά ότι «δεν θα δοθεί ούτε ένα σεντ προκαταβολικά».

Ο Γερμανός υπουργός δηλώνει μάλιστα ότι δεν υπάρχουν νέοι όροι στο πρόγραμμα αλλά παραχωρείται περισσότερος χρόνος για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του τρέχοντας προγράμματος.

«Δεν υπάρχουν νέοι όροι στο πρόγραμμα. Αυτή η εντύπωση δόθηκε στην κοινή γνώμη εν μέρει εσφαλμένα’, λέει ο Σόιμπλε και συμπληρώνει: «Μόνο όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, θα δοθούν χρήματα. Αν όχι, δεν θα δοθούν περισσότερα χρήματα».

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται δύο ημέρες πριν η γερμανική Βουλή κληθεί να ψηφίσει την παράταση του ελληνικού προγράμματος, υπό τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις αρκετών βουλευτών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οικονομία / Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Η ισχυρή ανάπτυξη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα επιτρέπουν στην Ελλάδα να αποπληρώσει πρόωρα τις δανειακές υποχρεώσεις που ανέλαβε κατά τη διάρκεια των μνημονίων και να διανείμει κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες
LIFO NEWSROOM
Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια