Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος. Το κόμμα μου με πέταξε στα σκυλιά

Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος. Το κόμμα μου με πέταξε στα σκυλιά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5

«Είμαι απολύτως αθώος, αρνούμαι τις κατηγορίες» τόνισε σήμερα στην απολογία του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος δικάζεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παρέμβαση υπέρ των συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα ο πρώην υπουργός μίλησε για "στημένη ιστορία" και είπε ότι το κόμμα του "με πέταξε στα σκυλιά".
«Δικάζομαι κάθε ημέρα... Ποιο τεκμήριο αθωότητας; Το κόμμα μου με είχε πετάξει στα σκυλιά το βράδυ εκείνο» είπε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ κατά και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρός μου με διέγραψε το ίδιο βράδυ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις διαφθοράς πήγαινε στη Βουλή και τις υπερασπίζονταν. Δεν είχα κανέναν. Η δε ΝΔ ήταν χαρούμενη, γιατί είχε στο εδώλιο τον υπουργό του μνημονίου... Ξεφτιλίστηκαν στη Βουλή οι συνεργάτες μου... Τους ρωτάγανε ακόμη και τι κόμμα ψήφισα [...]. Εξαιρετικά δύσκολο, κύριε πρόεδρε, να σας εξηγήσω πώς ήταν η ψυχολογική μου κατάσταση, όταν μου είπαν ότι από τη λίστα... Βλέπω δημοσιεύματα ότι είμαι ο νούμερο 1 καταζητούμενος. Είναι οι χειρότερες μέρες της ζωής μου».

«Η ιστορία αυτή είναι στημένη. Δεν έχω κάνει καμία διαγραφή, καμία νόθευση. Δεν θα διανοούμην ποτέ να το κάνω» τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Άσχετα με το αν είναι αθώος ή όχι, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δικάζεται μόνο ο Παπακωνσταντίνου για αυτή την ιστορία ενώ είναι γεγονός ότι η επεξεργασία του USB έγινε αμέσως αφού μπήκε στο Υπουργείο ο Βαγγέλας.Ε, ναι.
«Είμαι απολύτως αθώος, αρνούμαι τις κατηγορίες» τόνισε σήμερα στην απολογία του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος δικάζεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παρέμβαση υπέρ των συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ.Και από πίσω έπαιζε λυπητερά το μπουζουκάκι. Σαν παλιά ελληνική ταινία με τον Ξανθόπουλο.
Η εν λογω υποθεση μου φαινεται πολυ στον αερα και πως στηθηκε για την αναδειξη αποδιοπομπαίου τράγου.Η αρχικη λιστα χαθηκε "μυστηριωδως" και ολη η υποθεση εχει στηθει με το αντιγραφο του Βενιζελου που κανεις δεν μπορει να ξερει τι επεξεργασια εχει περασει απο τον ιδιο ή μεχρι να φτασει το συγκεκριμενο αντιγραφο σε αυτον.Επισης αν δεν κανω λαθος οι συγγενεις του Παπακωνσταντινου ειχαν δηλωμενα τα χρηματα που βρισκονται στην λιστα Λαγκαρντ, αρα δεν υπαρχει οποιοδηποτε κερδος αν η διαγραφη εγινε με δολο απο τον ιδιο.Αν μου λειπουν γεγονοτα μπορει να με διαφωτησει καποιος;