Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό σε αυτοκίνητο της ουκρανικής πρεσβείας

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό σε αυτοκίνητο της ουκρανικής πρεσβείας Facebook Twitter
1

Οργάνωση με την ονομασία Επαναστατική διεθνιστική αλληλεγγύη-κομάντο Vadim Papura», ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό σε διπλωματικό αυτοκίνητο της ουκρανικής πρεσβείας στην οδό Υπάτης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη με κείμενο της στον δικτυακό τόπο indymedia.

Το κείμενο είναι το εξής (διατηρείται η ορθογραφία των συντακτών):

αναληψη ευθήνης

Τα ξημερωματα της Κυριακης 15/03/2015 πυρπολησαμε διπλωματικο αυτοκινητο της οθκρανικης πρεσβειας με πινακιδες κυκλοφοριας (Δ.Σ. 65-6) στην οδο Υπατης στο Χαλανδρι.

Η ενεργεια αυτη αποτελει μια κινηση επαναστατικης διεθνιστικης αλληλεγγυης προς τοθς μαχητες και τις μαχητριες των λαικων δημοκρατιων της Ουκρανιας,οι οποιοι εξεγερθηκαν εναντια στην νεοναζιστικη-νεοφιλελευθερη κυβερνηση του Κιεβου, η οποια με πραξικοπηματικο τροπο και μεσω των ταραχων που ελαβαν χωρα στο Κιεβο τον Φλεβαρη του 2014 αναλαμβανει την εξουσια εχοντας ανοιχτη στιριξη και καθοδηγηση απο τις Η.Π.Α. και την Ε.Ε.(κυριως της γερμανιας).Το τραγικοτερο γεγονος αυτης της εξεγερσης ηταν ο φονικος εμπρησμος στο "σπιτι των συνδικατων" στις 2 Μαη 2014 απο τους νεοναζι του δεξιου τομεα, με τις ημιγυμνες Femen να πανιγυριζουν μπροστα απο το κτιριο, εχοντας ως αποτελεσμα 50 νεκρους(αναμεσα τους και μια εγκυο)στους οποιους αφιερωνουμε την ενεργεια μας.

ως αποτελεσμα της μαζικης σφαγης ηταν και η εθελοντικη ενταξη δεκαδων αντιφασιστων απο τον κοσμοστις ταξεις των μαχητων της αναντολικης Ουκρανιας,οπως και οι 8 Ισπανοι αντιφασιστες,οι οποιοι αμεσως μολις γυρισαν στην ισπανια συνελληφθησαν με βαρυτατες κατηγοριες οπως ,κατοχη οπλων και εκρηκτικων και παραβιαση της ουδετεροτητας της Ισπανιας σε αυτη την συγκρουση,παρολο που εμας μονο ουδετερη δεν μας φαινετε η σταση του ισπανικου κρατους.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ Ως ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

επαναστατικη διεθνιστικη αλληλεγγυη-κομαντο Vadim Papura

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM