Πάθος για κρασί και γεύση Ελλάδας
Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας συναντούν τον Ζαφείρη Τρικαλινό σε μια μοναδική βραδιά στο Κλίμα-Κλήμα.
18.3.2015 | 15:24
Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας συναντούν τον Ζαφείρη Τρικαλινό σε μια μοναδική βραδιά στο Κλίμα-Κλήμα, την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 9 μ.μ.
Θα δοκιμάσουμε:
- Σαρδέλα μαρινάτη Trikalinos, με καρπάτσιο αγκινάρας και ζελέ λεμόνι με το λευκό Ρητινίτη Nobilis από Ροδίτη της ΓΑΙΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ
- Γαύρο μαρινάτο Trikalinos, με ταμπουλέ παρέα με το Αspro του Οινοποιείου GENTILINI ένα λευκό και δροσερό κρασί από Τσαούσι, Μοσχάτο και Sauvignon Blanc
- Καρμπονάρα με τρίμμα και αυγοτάραχο Trikalinos, με το λευκό Νυχτέρι, το παραδοσιακό κρασί της Σαντορίνης από Ασύρτικο, του Οινοποιείου ΓΑΒΑΛΑ
- Για το τέλος, ένα μοναδικό Sorbet Cassis με αυγοτάραχο Trikalinos και λευκή σοκολάτα συντροφιά με ένα εξαιρετικό απόσταγμα, διπλής απόσταξης, από φραγκόσυκο, του Κτήματος ΣΙΓΑΛΑ
ΤΙΜΗ: 30 ευρώ το άτομο
Κρατήσεις στο 210 60 96 786