Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση

Δείγματα dna συλλέγουν οι ειδικοί από τον τόπο της τραγωδίας για να γίνει η ταυτοποίηση Facebook Twitter
0

Δείγματα DNA από τα μισά από τα 150 θύματα της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings έχουν συγκεντρώσει οι ερευνητές στις γαλλικές Άλπεις, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα έχουν απομονωθεί 78 διαφορετικά DNA, ώστε να συγκριθούν με αυτά των οικογενειών των θυμάτων και να γίνει η ταυτοποίηση, όπως  δήλωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Μπρις Ρομπέν.

Σύμφωνα επίσης με τον εισαγγελέα, ίσως μέχρι το βράδυ να ολοκληρωθεί και μία οδός πρόσβασης στον τόπο της τραγωδίας, με οχήματα 4Χ4 ώστε να  μεταφερθούν μεγάλα κομμάτια της ατράκτου που είναι δύσκολο να μεταφερθούν με ελικόπτερα.

Εν τω μεταξύ το itv news ανέβασε βίντεο που όπως γράφει δείχνει τον 28χρονο συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης να πετά τον καιρό που εκπαιδευόταν ως πιλότος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM