Πέταξαν κροτίδα προς τα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκαν

Πέταξαν κροτίδα προς τα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκαν Facebook Twitter
Φωτο αρχείου
2

Δύο νεαροί βρήκαν τραγικό θάνατο χτες το απόγευμα όταν έδεσαν κροτίδα σε καλώδιο και την πέταξαν προς τα σύρματα της ΔΕΗ.

Να σημειωθεί ότι κάθε Πάσχα υπάρχουν νεκροί και τραυματίες απ' τα "παιχνίδια" με τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες. 

Η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Τη δημοσιεύουμε αυτούσια:

Σήμερα, (10.4.2015) το απόγευμα, στην Άνω Άμφεια Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν θανάσιμα από ηλεκτροπληξία.

 

Ειδικότερα, σήμερα (10.4.2015) το απόγευμα, στην Άνω Άμφεια Μεσσηνίας, οι ανωτέρω, αφού αρχικά έδεσαν αυτοσχέδια κροτίδα στην άκρη καλωδίου, στη συνέχεια το εκσφενδόνισαν σε εναέρια καλώδια υψηλής τάσεως της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους, από ηλεκτροπληξία.


Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής των ανωτέρω, καθώς και η πραγματογνωμοσύνη από κλιμάκιο της Δ.Ε.Η..
Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Πισπιρίγκου: Διαφωνούν οι ιατροδικαστές για την αιτία του θανάτου της Μαλένας

Ελλάδα / Δίκη Πισπιρίγκου: Διαφωνούν οι ιατροδικαστές για την αιτία του θανάτου της Μαλένας

Οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας εξέφρασαν τον προβλημαστιμό τους με την αρχική εκτίμηση της συναδέφλου τους, Χριστίνας Τσάκωνα περί ηπατικής ανεπάρκειας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Λυπάμαι πάρα πολύ για τους συγγενείς τους-είναι τραγικό να σκοτώνονται ηλιθιοδώς 25 χρονών παιδιά, αλλά ρε διάολε, ολόκληροι μαντράχαλοι δεν έμαθαν ότι δεν παίζουμε με τα καλώδια; Υπάρχει λόγος που τα έχουν βάλει στις κολώνες και όχι μέσα στους δρόμους!