Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:
Το λευκό Σαντορίνη Ασύρτικο (2014), θα το συνδυάσουμε με Σεβίτσε με μύδια σε χυμούς εσπεριδοειδών
Το λευκό Σαντορίνη Ασύρτικο Reserve (2012) παρέα με Ανοιξιάτικη μαρουλοσαλάτα με σπαράγγια και αυγοτάραχο Trikalinos
Tο ερυθρό Καμένη (2011) από Μαντηλαριά με παλαίωση για 12 μήνες σε βαρέλι, θα ταιριάξει ιδανικά με το Οσομπούκο μιλανέζε με φάβα Σαντορίνης και άγρια κάπαρη γιαχνί
Και για το τέλος, Vinsanto από Ασύρτικο (85%) και Αηδάνι (15%) με 3 χρόνια παλαίωση, συντροφιά με Cake σοκολάτας με ταχίνι και κομμάτια σοκολάτας, cream anglaise με vinsanto και παγωτό μαστίχα!
Πέμπτη 24 Απριλίου 2015, στις 21:00
Τιμή: 30€ το άτομο
Κρατήσεις στο 210 60 96 786