Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ, πού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ, πού θα γίνουν συγκεντρώσεις Facebook Twitter
Μενέλαος Μυρίλλας / SOOC
0

Με προβλήματα  οι μετακινήσεις των πολιτών σήμερα, Πρωτομαγιά, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, συμμετέχουν στις απεργίες που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την εργατική Πρωτομαγιά.

Έτσι, δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο του ΟΣΕ και του Προαστιακού λόγω 24ωρης απεργίας και οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».  (Περισσότερες πληροφορίες από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr).

Από τις 9 το πρωί άρχισαν να πραγματοποιούν και πάλι δρομολόγια ηλεκτρικός, μετρό και τραμ, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Τα λεωφορεία θα κινηθούν, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα η ημέρα τιμάται με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις. Το ΠΑΜΕ θα κάνει τη δική του συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στο Σύνταγμα.

Στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στη πλατεία Κλαυθμώνος. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές της κυκλοφορίας και εκτροπές) θα πραγματοποιηθούν  σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, από τις 8 το πρωί λόγω των συγκεντρώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές γύρω από την πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Κλαυθμώνος και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ