4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 1.5.2015 | 13:01

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Και 1 για την Πρωτομαγιά

 

Panos Alexiadis

 

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο
 


Ο Πάνος Αλεξιάδης είναι συνθέτης ηλεκτορακουστικής μουσικής με έδρα την Αθήνα. Από το 2006 μέχρι σήμερα έχει δώσει πάνω από 70 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει κυκλοφορήσει πάνω από 30 κυκλοφορίες σε ανεξάρτητα labels ανα τον κόσμο. Το 2014 κυκλοφόρησε την "Κατάβαση" στη Rekem και το "Νοούμενον" στην Orila ενώ πριν μερικές μέρες την "Ορφνή" στον Θάλαμο. Στις ζωντανές του εμφανίσεις συνθέτει συνήθως σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας modular synthesizer.

 

 

Στοά Εμπόρων [Βουλής  8-10, Σύνταγμα] Παρασκευή 1 Μαΐου

 

Solar Fake

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Mια συναυλία που πολύ κόσμος περιμένει με ανυπομονησία. To Σάββατο 2 Μάιου, οι Solar Fake του Sven Friedrich επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα για μια και μόνο συναυλία στον πιο κατάλληλο χώρο της πόλης, το Death Disco! O Sven επισκέπτεται τα μέρη μας 16 ολόκληρα χρόνια μετά την αξέχαστη συναυλία των Dreadful Shadows το 1999. Και όλα δείχνουν ότι και η επικείμενη εμφάνισή του, με τους Solar Fake αυτή τη φορά, θα χαραχτεί στη μνήμη μας για πολλά χρόνια. Μαζί τους οι Ιταλοί Stars Crusaders.

 

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 2 Μαΐου με είσοδο 12-15 ευρώ

 

 

Τen Velvet years festival

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Με αφορμή τα 10 χρόνια δημιουργίας και συνεργασιών, το Velvet Room διοργανώνει ένα φεστιβάλ στο οποίο συμμετέχουν πολλοί από τους φίλους και συνεργάτες που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησαν να στηθεί όλη αυτή η καλλιτεχνική παραγωγή. Θα παίξουν ζωντανά οι The Callas, Victory Collapse, The Man From Managra, Stereovoid ενώ τα decks θα αναλάβουν οι Μάκης Μηλάτος, Νίκος Λιάσκας και Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος. Με προβολές και εικαστικές εκθέσεις.

 


 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Σάββατο 2 Μαΐου με είσοδο 3 ευρώ.

 

Aun + Dead Gum + Ghone

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

To ντουέτο των AUN θα βρεθεί στη σκηνή του Death Disco για μια μοναδική παρουσίαση του επιβλητικού τους ήχου, σε μια εικονοπλαστική ηχητική εκτέλεση ενός μεγαλειώδους παραισθησιογόνου θορύβου. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Dead Gum και Ghone από την Αθήνα.

 

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Κυριακή 3 Μαΐου με είσοδο 10 ευρώ

 

Mai Mai Mai & Ottaven

 

 

Ο Mai Mai Mai προσγειώνεται από την γειτονική Ρώμη στην σκηνή του Boiler με το μουσικό πρότζεκτ του για την Μεσόγειο. Μαζί του ο Ottaven.

 

 

 

Boiler [Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι] Κυριακή 3 Μαΐου με ελεύθερη συνεισφορά.