Επιμένει πως είναι αθώος και αφήνει αιχμές για τον φίλο του Νίκι, ο παιδοκτόνος

Επιμένει πως είναι αθώος και αφήνει αιχμές για τον φίλο του Νίκι, ο παιδοκτόνος Facebook Twitter
5

Συνέντευξη στον Alpha, έδωσε ο παιδοκτόνος της 4χρονης Άννυ. Αμετανόητος και σκληρός, μίλησε μέσα από το κελί του, για το αποτρόπαιο έγκλημα.


"Δεν ξέρετε όλη την αλήθεια", υποστήριξε και παρέπεμψε στον Βούλγαρο φίλο του, Νίκι, που η μαρτυρία του βοήθησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο 27χρονος σε τηλεφωνική του συνέντευξη μέσα από το κελί της φυλακής δήλωσε στον σταθμό Alpha πως είναι αθώος και πως πρέπει να βρεθεί ο φίλος του ο Νίκι για να μαθευτεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Παράλληλα επειμένει πως είναι αθώος και επιμένει πως κανείς δεν σκότωσε την 4χρονη κόρη του. «Αυτά που λένε είναι μαλακίες», δηλώνει με προκλητικό και ψυχρό τρόπο στο τηλέφωνο.

 

Η μητέρα του 27χρονου και γιαγιά της Αννυ μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα πάω να τον δω. Δεν μπορώ να πω ούτε το όνομά του. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ένα μεγάλο "συγγνώμη " για την πράξη που έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δεν το χωράει ο νους μου ότι έχει γίνει έτσι. Γέννησα ένα τέρας, τι να πω... Ντρέπομαι να βγω έξω και να κοιτάξω τον κόσμο στα μάτια. Απλά ντρέπομαι για τις πράξεις αυτού του ανθρώπου. Ντρέπομαι, πονάω, ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο. Τώρα πια δεν με νοιάζει η ζωή του γιου μου. Αν το έκανε, να τιμωρηθεί».

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ