Πέντε οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί συνεληφθησαν από την αστυνομία στο πλαίσιο συντονισμένης εξόρμησης στο ρεύμα εισόδου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου για την περιστολή του φαινομένου της υποκλοπής μεταφορικού έργου από ταξί.
Οι συλληφθέντες διενεργούσαν επιβατικές μεταφορές ατόμων άγνωστων μεταξύ τους, με διαφορετικό προορισμό, πραγματοποιώντας πολλαπλή μίσθωση από διαφορετικά σημεία των νομών Μεσσηνίας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας, όπου έχουν την έδρα τους, προς το νομό Αττικής.
Σημειώνεται ότι ένας εξ αυτών, είχε συλληφθεί ξανά για την ίδια παράβαση δύο φορές κατά το τελευταίο εξάμηνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ελλάδα /
Συλλήψεις οδηγών ταξί για πολλαπλή μίσθωση

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Μίλτος Τεντόγλου: Οριστικά εκτός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Ο λόγος

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου

Χειρουργός κακοποιούσε σεξουαλικώς παιδιά που βρίσκονταν υπό αναισθησία

Τροχαίο στην Πειραιώς: Ταξί έπεσε σε κολώνα - Νεκρός ο οδηγός
