Το VieVité σας προκαλεί αυτό το καλοκαίρι να πάτε πέρα από τα συνηθισμένα και να ζήσετε μια εξαιρετική εμπειρία. Το VieVité δημιουργεί μια διάθεση πολυτέλειας αποπνέοντας μια φυσική αίσθηση κομψότητας. Διάσημο για την αίσθηση ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ικανοποίησης που προσφέρει, το VieVité χαρίζει ατέλειωτη ευχαρίστηση και θέληση για έντονη ζωή. Απολαύστε τα φρέσκα, ζωηρά αρώματα του VieVité που ερεθίζουν τον ουρανίσκο σας σε κάθε γουλιά. Ένα κρασί που ικανοποιεί τις αισθήσεις με τα φρουτώδη αρώματά του και τις απαλές αποχρώσεις του ανοιχτού ροζ και του κοραλλί. Μπορείτε να το απολαύσετε στην πισίνα, στο brunch, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, σαν απεριτίφ. Το VieVité είναι επίσης ιδανικό για κάθε εορταστική περίσταση.
Το Κτήμα Sainte Marie βρίσκεται μόλις 15 χιλιόμετρα έξω από το Saint Tropez όπου παράγονται τα εξαιρετικά VieVité Rosé και VieVité Extraordinaire Rosé.
VIEVITÉ ROSÉ
Ποικιλιακή Σύνθεση : 30% Cinsault / 30% Syrah/ 20% Grenache/ 20% Carignan
Το VieVité Rosé είναι ένα αντιπροσωπευτικό κρασί της περιοχής της Προβηγκίας. Mε λαμπερό κρυστάλλινο ροζέ χρώμα, σύνθετο μπουκέτο αρωμάτων από φρεσκοκομμένες φράουλες, κεράσια και ροδάκινα, γλυκιά χροιά πεπονιού και μια λεπτή μεταλλικότητα στο τέλος.
Το VieVité Rosé έχει ένα ιδιαίτερο ισορροπημένο στόμα με δροσερή οξύτητα και ζωηρή και μακράς διάρκειας επίγευση. Συνδυάζεται με οποιοδήποτε ψητό ψάρι, εξωτικές κουζίνες, θαλασσινά στη σχάρα και μεσογειακή κουζίνα ενώ είναι εξαιρετικό και ως απεριτίφ.
Πιείτε το ελαφρά δροσερό.
VIEVITÉ EXTRAORDINAIRE ROSÉ
Ποικιλιακή Σύνθεση : 75% Grenache/ 25% Cinsault
Το VieVité Extraordinaire Rosé βασίζεται σε μια ανθολογία από ιδιαίτερα παλιούς αμπελώνες. Mε λαμπερό κρυστάλλινο σομόν χρώμα παράγεται σε μικρές ποσότητες από σταφύλια που μεγαλώνουν σε αυτούς τους ιδιαίτερους αμπελώνες και χάρη στα αρώματα ροδάκινου, σταφυλιού, βερίκοκου και βατόμουρου που βγάζει, κερδίζει διαρκώς τον ενθουσιασμό των εραστών του κρασιού που αγαπούν το διαφορετικό. Είναι ένα υπέροχο ζωηρό ροζέ με πολύπλοκο χαρακτήρα, με ιδιαίτερα ισορροπημένο στόμα, γεμάτο, λιπαρό με εκφραστική επίγευση. Συνδυάζεται εκπληκτικά με τοπικά πιάτα της Προβηγκίας όπως η μπουγιαμπέσα, ψητό ψάρι, Μεσογειακή κουζίνα, λαδερά φαγητά αλλά και λευκό κρέας.
Πιείτε το δροσερό.
σχόλια