Το Σάββατο το Iron Challenge του Μιχάλη Ζαμπίδη

Το Σάββατο το Iron Challenge του Μιχάλη Ζαμπίδη Facebook Twitter
Φωτό: Menelaos Myrillas / SOOC
0

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 24 χρόνια καριέρας, πολυάριθμες νίκες και διακρίσεις. Το Σάββατο 27 Ιουνίου πρόκειται να δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 19.30, με αντίπαλο τον Αυστραλό Στιβ Μόξον στο πλαίσιο του Iron Challenge by Coca-Cola Zero. Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν συνολικά 64 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Ζαμπίδης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους κατά την είσοδο του και δήλωσε: «Είμαι πανέτοιμος να ριχτώ στη μάχη ψυχή και σώμα για τον τελευταίο μου αγώνα μετά από μια πορεία 24 χρόνων στον πρωταθλητισμό. Το ευλογημένο ελληνικό DNA που κυλάει στις φλέβες μου και για το οποίο είμαι περήφανος, θα ξετυλιχτεί αυτό το Σάββατο στο ρινγκ του Iron Challenge με μόνο στόχο τη νίκη». Ο αντίπαλός του, Στιβ Μόξον, ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αθήνα και θα αντιμετωπίσω τον Έλληνα θρύλο Μιχάλη Ζαμπίδη. Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Ακρόπολη και νιώθω ήδη πολύ μεγάλη έμπνευση».

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αναφέρθηκε επίσης στα μελλοντικά του σχέδια μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του καριέρα, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ενασχόληση του με τα παιδιά μέσω της καλλιέργειας της αθλητικής παιδείας και της ενίσχυσης της αυτοάμυνας, την ανάληψη του τμήματος κικ μπόξινγκ των γυμναστηρίων Planet Fitness & More.

Η αυριανή διοργάνωση θα διαρκέσει συνολικά 6 ώρες και θα συνδυάσει το αθλητικό θέαμα με μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, με τη συμμετοχή των Stavento, των Dead Prezz και των Bloco Swingueira. Τα main events θα ξεκινήσουν στις 19.30.

www.ironchallenge.gr

facebook.com/ironchallengeofficial

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM