Ακυρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε.

Ακυρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. Facebook Twitter
SOOC
2

Ακυρώθηκε η ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα με θέμα την κρίση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ.

Στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί σύνοδος των ηγετών των χωρών μελών της ευρωζώνης, η οποία "θα διαρκέσει μέχρι να ολοκληρώσουμε τις συνομιλίες για την Ελλάδα", διευκρίνισε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τουσκ.

Ο κ. Τουσκ δεν έδωσε εξηγήσεις για το λόγο για την οποίο ακυρώθηκε η Σύνοδος για το σύνολο των χωρών της Ε.Ε., η κίνηση αυτή πάντως αποτιμάται θετικά, ως μια προσπάθεια πιο κοντά στο να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM