Θεοδωράκης: H πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ανοιχτά σύνορα, οι ανοιχτές φυλακές και τα άδεια ταμεία

Θεοδωράκης: H πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ανοιχτά σύνορα, οι ανοιχτές φυλακές και τα άδεια ταμεία Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως οδηγεί  τη χώρα διαλυμένη σε εκλογές.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ανοιχτά σύνορα, οι ανοιχτές φυλακές και τα άδεια ταμεία και άσκησε αυστηρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την παραίτησή του. Όπως ανέφερε ο Τσίπρας θα μπορούσε να συνεχίσει να κυβερνά έχοντας την ανοχή των κομμάτων της αντιπολίτευσης,υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές θα έπρεπε να γίνουν με νέο εκλογικό νόμο, με μικρότερες εκλογικές περιφέρειες και χωρίς μπόνους. Πρόσθεσε, δε, ότι η χώρα πάει σε εκλογές διαλυμένη και με ανοιχτά όλα τα μεγάλα ζητήματα.

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με το τι θα κάνει το Ποτάμι τη διερευνητική εντολή αν αυτή περάσει στα χέρια του, τόνισε ότι το Σύνταγμα είναι σεβαστό και όταν παίρνει ένα κόμμα τέτοια εντολή οφείλει να προσπαθήσει να την εξαντλήσει.

Το Ποτάμι, τόνισε, θα γίνει εκφραστής της σιωπηλής Ελλάδας που δεν θέλει να βλέπει να κυβερνιέται από άεργους ή συγγενείς και φίλους πολιτικών αρχηγών και πρόσθεσε πως τα ψέμματα και οι υποσχέσεις που ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό τα έχει όλα καταλάβει ο λαός.

«Στόχος μας είναι το Ποτάμι να καθορίσει την επόμενη κυβέρνηση, μια κυβέρνηση λογικής με ευρωπαϊκό προσανατολισμό με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν. Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε καμία διάθεση να λύσει κανένα πρόβλημα. Ήθελε απλά να περνάει ο χρόνος, να διορίζει και να λύνει μόνη η κοινωνία τα προβλήματα. Αυτό δεν είναι πολιτική».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Συμφωνει ή οχι μαζι του κανεις,εδω εχει δικιο:Μεσα σε λιγους μηνες η πολιτικη συριζα καταφερε να χειροτερεψει τα πραγματα στο μεταναστευτικο,καταφεραν να υπερηφανευονται για τις αποφυλακισεις(!) οταν ειδαμε τους αποφυλακισμενους με τον νομο συριζα να σκοτωνουν στην Υδρα και καταφεραν να φερουν την οικονομια στο αμην για να υπογραψουν τελικα το μεγαλυτερο και χειροτερο μνημονιο...Δεν πιστευω οτι υπαρχει νοημων και λογικος ανθρωπος που θα ψηφισει ξανα Τσιπρα και συριζα...Εκτος αν εθελοτυφλει