4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 11.9.2015 | 14:51

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και 5 για την Παρασκευή!

 

 

Reggae–Dub Festival

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το πρώτο "Reggae - Dub Festival On The Beach" στο Bolivar Beach Bar την Παρασκευή 11.09 είναι γεγονός.. Το εξαιρετικό line up και το τροπικό περιβάλλον συνθέτουν ένα ολονύκτιο, γεμάτο ρυθμό, εξωτικό μουσικοχορευτικό ταξίδι που δεν θα ήθελες να τελειώσει ποτέ. Μουσικές επιλογές από τους Blend Mishkin, Anna Mystic, Kill Emil, Rsn και DJ Snatch.

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ήλιου, Άλιμος] Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό

 

You Say Party! We Say Yeah!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Οι YSP!WSY! εγκαινιάζουν επίσημα την 5η συνεχόμενη σεζόν τους. Εδώ  5 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να συνεργαστούν, οι Kris Riot & Postriper όχι μόνο άντεξαν στο χρόνο αλλά επιστρέφουν καλύτεροι. Η συνταγή της επιτυχίας τους ανανεώνεται διαρκώς και περιέχει τα καλύτερα party anthems από hip-hop, electro, trap, dubstep και dnb, συνδυασμένα με απαράμιλλο τρόπο και στυλ. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα θα έχουν μαζί τους τον Upsetter (πρώην αυθεντικό μέλος), τον MNDL (Shut The Fuck Up Parties), τoν March (Not Sober Parties) και τον N. Lardas (Enter The Void) που εγγυώνται ένα party πραγματική εμπειρία.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

 

 

 

VCA is 5 years old

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το πιο αγαπημένο ποδηλατάδικο της πόλης κλείνει τα 5 του χρόνια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι με πανκ ροκ μουσικές και όχι μόνο από την αφρόκρεμα της Slovenly Recordings και after party στο Boiler με live από τους τρομερούς Σέρβους Bag Of Dicks.

 

VCA [Μελανθίου 8, Ψυρρή] και Boiler [Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι], Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 

 

The Soft Moon After Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Αμέσως μετά το πολυαναμενόμενο live των αγαπημένων του Ελληνικού κοινού Αμερικάνων Soft Moon,η μπάντα από το Oakland θα αναλάβει τα decks σε ένα από τα σπάνια dj set της, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους πολυπληθείς θαυμαστές της να γνωρίσουν τον Luis Vasquez και την παρέα του από κοντά.

 

Φουάρ [Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6 (1ος όροφος), Μοναστηράκι], Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου

 

 

Seduction

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Tο Death Disco, επιχειρεί μια μουσική αποπλάνηση των αισθήσεων, μ΄ ένα ηχητικό κολάζ από σκοτεινούς και ρομαντικούς ήχους, από εποχές χαμένες στο βάθος του χρόνου με μια νέα πρόταση για πάρτι. “Seduction” είναι ο τίτλος ενός παλιότερου event, που επανέρχεται ανανεωμένο σε πρόσωπα και ιδέες. Υπεύθυνοι γι αυτή την μουσική αποπλάνηση, οι Leo Skiadas, Kostas Starman, Thodoris One Two και Georges Lab. Δώρο 5 t-shirts, με τα logo γνωστών συγκροτημάτων σε 5 φίλους ή φίλες που θα βρίσκονται στο event, μετά από κλήρωση καθώς και 3 προσκλήσεις για τη συναυλία των Detachments.

 

Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

 

Club Night Vol. 1

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το πρώτο Club Night της σεζόν έρχεται στο Komma και αυτό μεταμορφώνεται σε (μικρό) club, με τον παραγωγό dj Ander να επιλέγει τη μουσική μαζί με τον resident The Ear. Βάλτε ειδικά παπούτσια για χορό.

 Komma [Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια] Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

 

80's Summer Party

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Death Disco βάζει για τελευταία φορά φέτος τα καλοκαιρινά του και δίνει έμφαση στο δεύτερο συστατικό του ονόματός του διοργανώνοντας το τελευταίο 80's Summer party της χρονιάς. Φυσικά στα decks θα συναντήσουμε και πάλι τον μοναδικό Γιώργο Sagnier.  Italo Disco, New Romantics και New Wave, video clip projections, δροσερά cocktails, καλοκαιρινή διάθεση.

 

 Death Disco [Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου] Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.


No Reason Party - The Reunion

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μπορεί το Bunt.gr να είναι πρακτικά ανενεργό εδώ και κάμποσους μήνες, αλλά οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν μέσα από τις συνεργασίες, τα video και τα πάρτυ μας, στέκουν ακόμη μέχρι σήμερα. Η παρέα ξανασυναντιέται και κάνει πάρτι χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο σαν reunion.

 

Senza [Λέκκα 23-25, Σύνταγμα] Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

 

Latraac Open Day Fundraiser

 

 

Το Latraac ανοίγει τις πόρτες του και κάνει ένα μικρό πάρτι για να μαζευτούν χρήματα για την ολοκλήρωση του. Σκέιτ, ποτά και καλή διάθεση.

 

Latraac [Λεωνίδου 63-65, Κεραμεικός] Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου