Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ απολογούνται για τη χθεσινή προβοκάτσια

Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ απολογούνται για τη χθεσινή προβοκάτσια Facebook Twitter
3

Συγγνώμη για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον χθεσινό καλεσμένο τους ζήτησαν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ Ανδρέας Ροδίτης και Ελένη Χρονά, καθώς τα όσα είπε ο συγκεκριμένος καλεσμένος αλλά και η ημέρα που βρέθηκε καλεσμένος (ημέρα του ντιμπέιτ) προκάλεσαν την αντίδραση της Ν.Δ..

Οι δύο παρουσιαστές φιλοξένησαν τον διευθυντή της εφημερίδας Ακρόπολη κ. Μαυρίκο, ο οποίος παρουσίασε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αναφερόταν στον κ. Μειμαράκη κατηγορώντας τον για εμπλοκή σε σκάνδαλα.


«Η ευθύνη είναι δικιά μου και της κυρίας Χρονά και μόνο, ούτε καν των υπολοίπων συνεργατών. Η ευθύνη αφορά μόνο την εκπομπή και να πούμε ότι εμείς δεν θέλουμε να έχουμε με πράγματα τα οποία ενδεχομένως, όπως όλα δείχνουν, απλώς είναι μια πολεμική μεταξύ κάποιων ανθρώπων», τόνισε ο Ανδρέας Ροδίτης.


Η Ελένη Χρονά είπε τα εξής: «Να υπενθυμίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που βγήκε η εκπομπή στον αέρα είχε πάντα μια ζωντανή σύνδεση με έναν αρχισυντάκτη, διευθυντή εφημερίδας ή site που παρουσιάζουμε το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ή τι δείχνει το site και είναι τιμή μας που φιλοξενούνται στην εκπομπή μας οι διευθυντές όλων των Μέσων. Όλο αυτόν τον καιρό έχουμε φιλοξενήσει εφημερίδες και site από όλο το πολιτικό φάσμα. Όλες αυτές οι συνδέσεις κλείνονται μέρες πριν που δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρωτοσέλιδο που θα παρουσιάσουν όταν θα βγουν στον αέρα».

Οι παρουσιαστές υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν το πρωτοσέλιδο που θα παρουσίαζε ο διευθυντής της εφημερίδας «Ακρόπολη» η οποία ήταν μια βρώμικη επίθεση εναντίον του Μεϊμαράκη.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Baby Reindeer: «Αν περνάτε δύσκολες στιγμές, συνεχίστε να αγωνίζεστε και όλα θα πάνε καλά»

TV & Media / Baby Reindeer: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε και τα πράγματα θα πάνε καλά» είπε στα Emmy ο δημιουργός της σειράς

«Πριν 10 χρόνια ήμουν πεσμένος και ξεπεσμένος, ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτιάξω τη ζωή μου» ήταν το μήνυμα του δημιουργού της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστρια του BBC «κόλλησε» στο κινητό και άρχισε να σκρολάρει on air για ένα ολόκληρο λεπτό

TV & Media / Παρουσιάστρια του BBC ήταν on air για ένα ολόκληρο λεπτό αλλά δεν το ήξερε και σκρόλαρε στο κινητό

Η 46χρονη Αννίτα ΜακΒέι κοκκίνισε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι οι μεσημεριανές ειδήσεις είχαν «παγώσει» για ένα ολόκληρο λεπτό και οι τηλεθεατές την έβλεπαν να είναι «κολλημένη» στο κινητό της
LIFO NEWSROOM