Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας

65.000 άτομα θα τη θυμούνται για καιρό!

LifO Newsroom 21.9.2015 | 12:15

Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας
Το φανατικό κοινό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας ήταν σύσσωμο εκεί για να απολαύσει το εντυπωσιακό line-up καλλιτεχνών...

 

Τα βαγόνια του ηλεκτρικού με κατεύθυνση το ΟΑΚΑ ήταν ασφυκτικά γεμάτα το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής. 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας δεν είναι λίγα και ήταν απολύτως αναμενόμενο να θέλουν όλοι να γιορτάσουν μαζί με τον αγαπημένο μας χυμό Amita Motion. Το φανατικό κοινό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας ήταν σύσσωμο εκεί για να απολαύσει το εντυπωσιακό line-up καλλιτεχνών που υπόσχονταν να κάνουν αυτή τη μέρα να μείνει αξέχαστη στη μνήμη όλων. Οι αριθμοί μιλούν για ένα πλήθος 65.000 ανθρώπων που μαζεύτηκαν για να ακούσουν την επική συναυλία. Σπάνια στην Αθήνα μαζεύεται τόσος θετικός κόσμος μαζί και το συναίσθημα ήταν απίστευτο!

 

Τη συναυλία για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας Amita Motion άνοιξαν ο Στέλιος Λεγάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φραντζής που μας προετοίμασαν αναλόγως γι' αυτό που θα ακολουθούσε! Στη συνέχεια, o απόλυτος πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς, υποδέχτηκε το ενθουσιώδες κοινό και σήμανε την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 Amita Motion!

 

Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας
Stavento

 

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα με θετικό στυλ και άψογες ερμηνείες, που έβαλαν αμέσως το κοινό σε uplifting mood. O Stan μας παρέσυρε με τις επιτυχίες του. Ακολούθησαν σε guest εμφάνιση οι Stavento, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό, και στη συνέχεια η Demy έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η δυναμική σύμπραξή της με τον OGE εντυπωσίασε το κοινό. Αμέσως μετά, στο stage ανέβηκαν οι Boys+Noise, οι οποίοι εκτίναξαν τα ισχυρά κύματα θετικής ενέργειας. Στη συνέχεια, οι νέοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τις MEΛΙSSES και τους Playmen, οι οποίοι παρουσίασαν και ένα ξεχωριστό live act με την Demy. Ακολούθησε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία απέδειξε πως είναι μια αληθινή σταρ! Ο Claydee κράτησε τη θετική ενέργεια στα ύψη, ενώ η Vassy μαζί με τους Ace 2 Ace ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion με τα θετικά τους beats. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, σε μια συνεργασία-έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τους Boys+Noise, απογείωσε τη διάθεση του κοινού, ενώ ο DJ Pitsi βρισκόταν στο positive booth καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας με τους ξεσηκωτικούς ήχους του.

 

Το highlight της βραδιάς ήταν, φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς! Για πρώτη φορά στη σκηνή της Θετικής Ενέργειας εμφανίστηκε ο κορυφαίος star ως special guest, ο οποίος έστειλε τα ντεσιμπέλ της θετικής ενέργειας στο φουλ! Αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές, ερμηνεύοντας τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, όπως τα επέλεξε το κοινό μέσα από digital διαγωνισμό. Ζηλέψαμε τις 10 θετικές παρέες που κλήθηκαν στη σκηνή για να πανηγυρίσουν μαζί με τον Σάκη.
Ελπίζουμε του χρόνου να τα καταφέρουμε!

 

Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας
Το highlight της βραδιάς ήταν, φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς!

 

Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας
Demy και Melisses

 

Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας
Eλένη Φουρέιρα

 

Μια αξέχαστη γιορτή για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας
Boys+Noise

 

www.facebook.com/amitamotion

www.twitter.com/amitamotion

instagram.com/amitamotion

www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

www.thetikienergeia.gr