6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 18.9.2015 | 14:00

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Και άλλα 2 για την Παρασκευή!

 

 

Nick Warren, G-Pal, Adrianos Papadeas

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

O Nick Warren ξεκινώντας ως DJ περιοδεία με τους Massive Attack συνεχίζει να διατηρεί την υψηλή απόδοση ποιότητας παραγωγής μουσικής ως επικεφαλής στη δισκογραφική εταιρία Hope Recordings.H μουσική του αποτελεί το τέλειο beach house party mix me ρυθμικά κρουστά και έντονη μουσικότητα. Ο G.Pal ασχολείται με την dance μουσική, ήδη από τα εφηβικά του χρόνια. 'Οσο σπούδαζε στο πανεπιστήμιο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική παραγωγή και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να αποκτήσει πτυχίο στη μουσική τεχνολογία.  Ο Αδριανός Παπαδέας ξεκίνησε ως dj το 1992 στις Σπέτσες και μετά στην Πάρο. Μετακομίζει στην Αθήνα προκειμένου να ασχοληθεί με την μουσική τεχνολογία και εργάζεται ως ηχολήπτης σε ραδιοφωνικούς σταθμόυς. Το 2005 ξεκινάει ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Best 92,6.

 

Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό

 

 

Needless w/ Miltiades + Dynamons + Astytekk + Chevy

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Το τρίτο και τελευταίο Needless της φετινής καλοκαιρινής σεζόν θα συμβεί ξανά στο υπέροχο αστικό αίθριο του Some Bizzare, στο κέντρο της πόλης. Καλεσμένοι αυτή τη φορά, τρείς διαφορετικοί DJs με έντονη δημιουργική δραστηριότητα τελευταία- οι δύο απο αυτούς, για πρώτη φορά σε Needless party. Ένας από τους καλύτερους σύγχρονους Έλληνες παραγωγούς house και techno μουσικής, είναι o Miltiades με κυκλοφορίες σε Echovolt, Synapsis και Nous, μεταξύ άλλων. O Dynamons απο την άλλη είναι συνυπεύθυνος για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και συναμα επιτυχημένα ελληνικά dance labels τα τελευταία χρόνια, την Echovolt Records. Ο Astytekk τέλος, έχει παρόμοιο ρόλο στην εξίσου εγχώρια Lower Parts, που ‘ανεβαίνει’ και αυτή με τη σειρά της, πρόσφατως. Αμφότερα τα labels, παρουσιάζουν έναν περιπετειώδη, μεταμοντέρνο dance και electronica ήχο, το καθένα βέβαια με το δικό του τρόπο. Μαζί τους, όπως πάντα, o resident DJ, Chevy. 

Some Bizzare [Σοφοκλέους 7-9] Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

 

 

 

Και σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε το Κόμμα *** Προεκλογικό πάρτι

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο


Λαέ της Αθήνας, το Κόμμα που είναι δίπλα σου τόσα χρόνια, φιλόξενο, φιλικό και τόσα άλλα καλά, σε καλεί για ένα ακόμη προεκλογικό πάρτυ. Αποφασισμένοι και αναποφάσιστοι, ο Πάνος Πόλκας σε ένα φουλ πολιτικοποιημένο dj set και μοιράστε αγάπη στους συμπολίτες σας σε μια ακόμη "κρίσιμη" στιγμή της ιστορίας μας.

 

 Komma [Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια] Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

 

See - I

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

   

Η ιστορία ξεκινά με τους δύο αδελφούς, Rootz και Zeebo, οι οποίοι βρήκαν το δρόμο τους από το κολέγιο στη Βόρεια Καρολίνα μέσω της Καραϊβικής για να καταλήξουν στην Washington DC. Εκεί ανέπτυξαν το δημιουργικό και μουσικό τους ταλέντο, καθώς η πρωτεύουσα Washington DC είναι το περισσότερο πολυπολιτισμικό μέρος. Τις δύσκολες μέρες της δεκαετίας του 1980, οι αδελφοί Steele ξεκινούν το έργο που ορίσει το μέλλον τους τους το: See-I.


Bolivar Beach Bar [Ακτή του Ηλίου, Άλιμος] Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου με είσοδο 8-10 ευρώ με ποτό

 

 

LTJ Bukem

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 


Ο LTJ BUKEM είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για την διάδοση του Drum'n'Bass στον πλανήτη και δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα. Το opening set της βραδιάς θα έχει την υπογραφή του Santoner Rpz.  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Live MPC από τον Billa Qause(BeatQuick), ο οποίος θα παρουσιάσει κομμάτια από το νέο του album 'Rest In Beats'.. Το warm-up set αναλαμβάνει ο Junior SP. Και την βραδιά θα κλείσει ο LTJ BUKEM που γιορτάζει την ίδια βραδιά τα γενέθλιά του.

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου με είσοδο 12-15 ευρώ.

 

 

Carlo Lio

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα της Evolution, γνωστή στα δρώμενα για την επίδραση της στην ηλεκτρονική μουσική κουλτούρα της Αθήνας, μετά από ένα χρόνο σιωπής, επιστρέφει στα μουσικά τεκταινόμενα στην οδό Oρφέως.  Ο Carlo Lio επισκέπτεται για άλλη μια φορά την Ελλάδα, έτοιμος να θέσει την underground μουσική σκηνή της Αθήνας σε νέα τροχιά.

Βυρσοδεψείο [Ορφέως 174, Βοτανικός] Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου με είσοδο 8-10 ευρώ.

 

 

 

Βουκολικό Exit Poll Free BBQ

 

6 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Μια γιγαντιαίων διαστάσεων προβολή θα στηθεί επί της οδού Αβραμιώτου. Το ζάπινγκ θα ξεκινήσει από τα πρώτα exit polls και θα συνεχιστεί μέχρι τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα. Ελάτε για πολιτικό κους κους, πατροπαράδοτο ελληνικό μπάρμπεκιου και θεματικά κοκτέιλ Απολαύστε τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε κοκτέιλ «Πολιτική Άνοιξη» ή «Συνασπισμός on the rocks".

 

6 D.O.G.S. [Αβραμιώτου 6-8] Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

 

 

Latraac Sunday Sessions

 


Το Latraac ανοίγει τις πόρτες του πάλι επειδή του άρεσε την προηγούμενη φορά  με σκέιτ, ποτά, κοκτέιλ, μουσική και καλή διάθεση για να ξεφύγεις από τον πυρετό των εκλογών.

 

Latraac [Λεωνίδου 63-65, Κεραμεικός] Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου