Νέο "άδειασμα" στον Βαρουφάκη - Ο Μοσκοβισί τον κατηγορεί για άσκοπες και μάταιες συζητήσεις στα Eurogroup

Νέο "άδειασμα" στον Βαρουφάκη - Ο Μοσκοβισί τον κατηγορεί για άσκοπες και μάταιες συζητήσεις στα Eurogroup Facebook Twitter
1

Nέο "άδειασμα" δέχεται απόψε ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης, αυτή τη φορά από τον Ευρωπαίο επίτροπο για τις Οικονομικές και δημοσιονομικές υποθέσεις, τη φορολογία και τα τελωνεία Πιερ Μοσκοβισί.

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που μεταδίδει το Reuters o επίτροπος άσκησε σφοδρή κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη για τον τρόπο που κατά τη διάρκεια της θητείας του διαπραγματεύθηκε την κρίση στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι προτιμά να συνεργάζεται με τον διάδοχό του.

 

Ο κ. Βαρουφάκης δεν ερχόταν στις συνεδριάσεις του Eurogroup για να διαπραγματευθεί», είπε ο επίτροπος Μοσκοβισί μιλώντας σε μια εκδήλωση στο Παρίσι.«Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί του. Οι συζητήσεις αυτές ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές. Ήθελε απλώς να κερδίσει χρόνο, όχι να κάνει σαφείς προτάσεις», συνέχισε ο Πιερ Μοσκοβισί.

 

«Είμαι ευτυχής που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών διότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε», πρόσθεσε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τραγικός υπάλληλος ο Μοσκοτέτοιος. Όταν μιλάς για τη ουσία των πραγμάτων, για πολιτική και όχι για οικονομισμό τότε κάνεις "ακαδημαικές συζητήσεις". Γνωστό το μοτίβο, Ο "ρεαλισμός" είναι να πέσουν οι υπογραφές, να "βαδίσουμε στο δρόμο της σταθερότητας", να μη μαθαίνουν οι πολλοί τι συζητάμε κλπ. Κάτι τέτοιοι νενέκοι φελλοί επιπλεόυν στα Διευθυντήρια των Βρυξελλών μη νομίζετε πως είναι Ελληνικό το φαινόμενο. Αυτοί είναι χειρότεροι εξάλλου αυτοί έκαναν (1830)το νεοελληνικό κράτος και το εκπαίδευσαν και το εκδίδουν.