Χωρίς ρεύμα ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης επειδή χρωστά στη ΔΕΗ 3,5 εκατ. ευρώ

Χωρίς ρεύμα ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης επειδή χρωστά στη ΔΕΗ 3,5 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
0

Σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) στα Χανιά, λόγω των οφειλών που έχουν συσσωρευθεί και ανέρχονται στο σύνολο τους σε 3,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η ΔΕΗ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των δαπανών για την ηλεκτροδότηση όλων των εγκαταστάσεων του Οργανισμού στην Κρήτη.

 

Η διοίκηση του ΟΑΚ υπέβαλε αίτημα προς τη ΔΕΗ για επανασύνδεση του ρεύματος, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να εκχωρήσει στη ΔΕΗ το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει για να καλυφθεί η οφειλή, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΟΑΚ αιτείται διακανονισμό, ώστε να γίνει πληρωμή του χρέους σε 70 δόσεις των 50.000 ευρώ εκάστη.

 

Την ίδια ώρα, οι οφειλές των πελατών του κυμαίνονται μεταξύ 3 - 4 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 60% αφορά σε τρέχοντες λογαριασμούς που αναμένεται να εισπραχθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM