4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 13.11.2015 | 16:58

 

Και άλλες 3 για την Παρασκευή!

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

The Sound of Color

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Μία Παρασκευή κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο ΚΕΤ διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Πρώτοι προσκεκλημένοι, ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης (drums) και ο Θοδωρής Ρέλλος (βαρύτονο σαξόφωνο, φλάουτο, κείμενα) έρχονται να αυτοσχεδιάσουν με μουσική και απαγγελία σε κείμενα του Philip Dick και η Ερατώ Τζαβάρα να δημιουργήσει τα visuals.

 

 

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων [Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α] Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

 

Bombing The Avenue & Breath After Coma

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Bombing The Avenue και οι Breath After Coma βομβαρδίζουν τη σκηνή του Ρομάντσο με ήχους που κόβουν την ανάσα σε ένα live με pure rock χαρακτήρα. Τραχιά φωνητικά, εκρηκτικά τύμπανα και βαρυκουρδισμένες κιθάρες συνθέτουν μια βραδιά αυθεντικού ηλεκτρικού ήχου.

 

 

Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5], Παρασκευή 13 Νοεμβρίου με είσοδο 5 ευρώ

 

 

Gary Bartz Quartet

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Με περισσότερες από 40 σόλο δισκογραφικές δουλειές και 200 συμμετοχές σε ηχογραφήσεις άλλων, ο Bartz είναι ένας αυθεντικός τζαζ master. Και πάντα οι αναφορές της σύγχρονης τζαζ του Gary Bartz πάνε σε στάνταρ όπως το μπλουζ, η σόουλ, οι μουσικές του Monk και του Coltrane και ό,τι άλλο δίνει συγκινησιακή βαρύτητα σε μια μουσική που σέβεται την ιστορική της υπόσταση και το μέλλον της. Έτσι και η περιοδεία του αυτή για τα 75α γενέθλιά του δείχνει ακριβώς αυτό.

 

 

Half Note Jazz Club [Τριβωνιανού 17, Μετς], Παρασκευή 13 έως Δευτέρα 16 Νοεμβρίου με είσοδο  20-30 ευρώ

 

 

 

Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Sgt.Pepper's Beatles Tribute Band επιστρέφουν στο Floral. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band μεταφέρουν τη μαγεία των Σκαθαριών σε live stages της Αθήνας και όχι μόνο.Μετά από δύο γεμάτες σαιζόν, η πενταμελής tribute band συνεχίζει να αναβιώνει τη μουσική των Beatles, επιχειρώντας να συμπυκνώσει ολόκληρη την πορεία του κορυφαίου συγκροτήματος σε ένα τρίωρο πρόγραμμα. Τα πασίγνωστα hits -από το "Love Me Do" και το "From Me To You" μέχρι το "Hey Jude" και το "Let It Be"- συνδυάζονται με επιλεγμένα, πιο άγνωστα «διαμάντια» των Fab Four.

 

 

Floral [Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια] Σάββατο 14 Νοεμβρίου με είσοδο 3 ευρώ.

 

 

Calexico

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το συγκρότημα από την Arizona των Η.Π.Α. θα μας επισκεφτεί λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου – όγδοου στην μέχρι τώρα καριέρα τους - album, "Edge Of The Sun", που χαρακτηρίζεται από την έντονη παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, με τη συμμετοχή των Takim σε ορισμένα από τα τραγούδια του και, κυρίως, στο ήδη πολυπαιγμένο ραδιοφωνικό hit "Roll Tango", στο οποίο κάνει φωνητικά και ο θρυλικός Eric Burdon.

 

 

Fuzz Club [Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος], Σάββατο 14 Νοεμβρίου με είσοδο 25-30 ευρώ.

 

 

 

Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

H τραγουδίστρια/vocalist και δυναμική performer Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της, μας συναντούν ξανά με καλεσμένο το σπουδαίο και διεθνώς καταξιωμένο μουσικό Μάνο Αχαλινωτόπουλο, για να βαδίσουν μαζί σε δρόμους αυθεντικούς και αυτοσχεδιαστικούς.

 

 

Σταυρός του Νότου Plus [Φραντζή 14, Ν. Κόσμος] Σάββατο 14 Νοεμβρίου με είσοδο 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

 

Velvet Room

 

 

Τα αδέρφια Ιωνά, γνωστά και ως Τhe Callas, οργανώνουν μια ζωντανή εμφάνιση στο Velvet Room, το στούντιό τους που βρίσκεται στον 4ο όροφο στη Μιλτιάδου 17 και λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό ως ένας χώρος για DIY art, εκθέσεις, ζωντανές εμφανίσεις, περφόρμανς, πάρτι, workshops και σεμινάρια. Θα προηγηθούν οι Hand & Leg, ενώ μετά το τέλος των ζωντανών εμφανίσεων θα ακολουθήσει DJ set από την Amalia Morrigu. 

 

 

The Velvet Room [Μιλτιάδου 17, Μοναστηράκι] Σάββατο 14 Νοεμβρίου με ελεύθερη συνεισφορά 3 ευρώ.