Ο ουρανός σφοντύλι

Ο ουρανός σφοντύλι Facebook Twitter
0

Η Καλομοίρα κατέλαβετην πρώτη θέση στην καρδιά του προέδρουτης ΕΡΤ. Είναι το μοναδικό πράγμα πουκάνει σωστά και το μοναδικό για το οποίοθα τον θυμάται η ιστορία της ελαφράςδημοσιογραφίας Με νέο,αυστηρότερο κασέ, ο «ΕλευθέριοςΤύπος» κέρδισε 10 χιλιάδες φύλλα τηνΚυριακή σε Αθήνα - Πειραιά. Αντιθέτως,το «Πρώτο Θέμα» έχασε 12.000 στοΛεκανοπέδιο - πτώση σοβαρή, που καθρεφτίζειτη σταδιακή απονεύρωση του φύλλου στησατραπεία του Μπόμπολα Λέξηδεν είπε για τον ροζ θρίαμβο της Καλομοίραςτο τηλεοπτικό δελτίο του Σκάι - κιαναρωτιέται κανείς, όντως, ποια είναιη σωστή στάση απέναντι σε ένα θέαμα πουτο είδαν 5.000.000 Έλληνες Καλωσορίζουμε τη νέα Σταρ Ελλάς ΔιονυσίαΚουκίου στο υπερντιζαϊνάτο σφαγείομας, που το βράδυ γίνεται και ξενώναςγια μεθυσμένους Κροίσους ΣτοΙατρικό Κέντρο νοσηλεύεται ο ΜίνωςΚυριακού Ο εφοπλιστής ΝίκοςΠατέρας αποχώρησε από τις ΕκδόσειςΛυμπέρη, πουλώντας το 10,04% που κατείχε.Πρώτον, διότι οι Λυμπέρης - Κωστόπουλοςείναι γενικά δύσκολο να «μοιραστούν»τα μαγαζιά που τόσο δύσκολα καιπροσωποπαγώς έχουν χτίσει. Δεύτερον,το εφοπλιστικό χρήμα γρήγορα γοητεύεται,γρηγορότερα απογοητεύεται Εξαιρετική εντύπωση δημιούργησε η νέα«Καθημερινή» του Σαββάτου σε σχήμαberliner (το σχήμα της«Guardian»). Mενέες μοντέρνες γραμματοσειρές και πιοφιλικό lay out,είναι μακράν η πιο όμορφη ελληνικήεφημερίδα Αντιθέτως, απογοητευτικήείναι η νέα «Γυναίκα». Άνευρη,ξεπερασμένη, αψυχολόγητη και με έναεπιεικώς κουλό εξώφυλλο, δεν έχει ναπροσθέσει τίποτε ούτε στη σπουδαίαιστορία της ούτε στα ανταγωνιστικά τηςπεριοδικά Πουλήθηκε τελικώςη «Χρυσή Ευκαιρία», το κύκνειοδημιούργημα του Κίτσου Τεγόπουλου, πουείχε μύτη ιδιοφυή και αυθεντική, φέρνονταςπολύτιμο ρευστό στη Μίνωος, σε μια στεγνήεποχή Κοντά και στην«Ελευθεροτυπία» η ΑριστέαΜπουγάτσου, μια από τις πιο τολμηρές και καθαρές ρεπόρτερ της Ελλάδας. Ξεκίνησε το Zougla.grτου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και έχειόλα τα χαρακτηριστικά του δημιουργούτης. Θα έχει ρεύμα Πιθανόν οΠαύλος Τσίμας να συνεργαστεί με τηΓιάννα, γράφτηκε σε ένα μπλογκ, περίπουέτσι όπως ανακοινωνόταν στο κατεχόμενοΠαρίσι το όνομα των κολαμπό (αυτών πουσυνεργαζόταν με την Κομαντατούρ) Με την κοφτερή σαν λεπίδα φράση «Εμείςούτε συζητάμε ούτε θέλουμε να πουλήσουμεστην κ. Αγγελοπούλου. Αν θέλει εκείνη...»ο κ. Ψυχάρης έθεσε τέρμα στην αγωνία τουέθνους για τα παιχνίδια της ανίας καιτης χλιδής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM