Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Teenage bad girl
0

Βερολίνο θυμίζει αυτήτην εβδομάδα η Αθήνα, αφού τα guest gigsπραγματικά ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο.Μπορεί δηλαδή να μην πέσουμε πάνω στονRichie Hawtin όταν πάμε στο Θρι-Σίξτυ τουΓκαζιού να πάρουμε τα βινυλιάκια μας,αλλά κάλλιστα μπορεί να τύχει να φάμετους κολοκυθοκεφτέδες μας με τον Format Bαπέναντι να προσπαθεί να αποκωδικοποιήσειτο μεσημεριάτικο μενού μιας ελληνικήςταβέρνας ή, ακόμη καλύτερα, να δούμε τονDrums of Death να τρομάζει τα σθεναράυπερασπιζόμενα τις αξίες τους emo.Επειδή όμως όλα αυτά ανήκουν, προς τοπαρόν, στη σφαίρα της φαντασίας, ας δούμετι πραγματικά θα συμβεί ΤηνΠέμπτη 27 Νοεμβρίου τα Fatal parties τουVanilla Project καλούν στα decks τους τουςFormat B. Οι Franziskus Sell & Jakob Hildenbrandκυκλοφόρησαν μόλις το ντεμπούτο άλμπουμτους Steam Circuit με τη Highgrade, το οποίοκινείται στο συνηθισμένο minimal techno μοτίβοτης εποχής Την ίδια βραδιά στοKalua θα βρεθεί ο Fred Falke, έναςπαραγωγός που έχει καταφέρει να αναδειχθείλόγω των πολλών remixes που έχει πραγματοποίησεσε acts όπως οι Eric Prydz, Hot Chip, Justice, Digitalism,Cassious, Jamiroquai. Αγαπημένο είναι αυτό στοGolden Cageτου The WhitestBoy Alive Την Παρασκευή η λίστα μετους διεθνείς επισκέπτες αυξάνεται.Στα decks του K44 θα βρεθεί ο μυστηριώδηςτύπος Drums Of Death, ο οποίος έχει τραβήξειτα φώτα της δημοσιότητας τόσο για τοιδιόρρυθμο make-up του όσο και για τοσατανικό τρόπο με τον οποίο ερμηνεύειμέσα από τα remixes του τις δουλειές άλλων.Αποκτήστε οπωσδήποτε το remix που έχεικάνει στο Council Estate του Tricky καιθα με θυμηθείτε (ίσως ο τελευταίοςοφείλει να τον επισκεφτεί μετά το liveτου στο Fuzz την ίδια βραδιά). To live του θαανοίξει το DJ set του Subtekk Την ίδια ημέρα το Bios αποκτάένα soul ηχητικό μοτίβο με καλεσμένο τον Norman Jay και το Venue καλεί τονTocadisco, o οποίος, ανάμεσα σε άλλα, έχειπεράσει προσφάτως και το «Sunglasses at Night» του Tiga μέσα από ένα πιο upbeat φίλτρο. Οι Zero db της Ninja Tuneκατευθύνονται στο Art House, η Mad Kateστο Spookshow party του Γιώργου Φακίνουστο Second Skin, ενώ την ίδια στιγμή τοVanilla Project δονείται υπό τους drum'n'bassρυθμούς του Loxy. Το Plastik πραγματοποιείτο δεύτερο Crashtest party της σεζόν, μεκαλεσμένο το δίδυμο των Teenage Bad Girl.Οι Greg Kazubtski και Guillaume Manbell θα μας δώσουνμια ισχυρή δόση γαλλικού electro To Σάββατο 29 Νοεμβρίου, το ΦεστιβάλYuria του Vinyl Microstore πραγματοποιείεπιτέλους το party του με καλεσμένο τονAndy Blake στα decks του Art House και η KlikRecords μας καλεί στο party Staring Into Space μετους Reinhard Voigt, Justus Kohncke, Nikos Diamantopoulos,Nikko Patrelakis, Aris Kokou, Liberto και George Kyriakou σταdecks. Η είσοδος θα γίνεται μόνο μεπροσκλήσεις, ενώ το event θα πραγματοποιηθείστο νέο κτίριο της εταιρείας BSB στηνέξοδο της Αττικής οδού, στην εθνική οδό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM