Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Legowelt
0

Μετά από δύο συναπτά έτη έρχεται πάλι στη χώρα μας ο κύριος Andrew Weatherall. Ο καλεσμένος της οικογένειας Λιλή θα ανέβει στα deck του Bios στις 30/01 (23:00, €12). Θυμόμαστε όλοι το πολύ δυνατό DJ σετ του στο Synch Festival και αυτοί που παρακολουθούν την παγκόσμια dance σκηνή θα γνωρίζουν πως πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Εκδότης fanzine, ιδιοκτήτης label, ρεμιξατζής, παραγωγός, με συνεργασίες από τους Primal Scream (Screamadelica) μέχρι και τους Fuck Buttons και το εξαιρετικό τελευταίο άλμπουμ τους. Από τις πιο αξιόλογες εμφανίσεις της χρονιάς, αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της... Την ίδια ώρα και με την ίδια είσοδο στο υπόγειο του μαγαζιού θα είναι ο Ολλανδός Legowelt μαζί με τους Zerobank, τον d:tek και τον 222.

Ο ανερχόμενος και εξαιρετικά ενδιαφέρων ιντερνετικός σταθμός Poplie κάνει το πάρτι του στις 30/01 στο Higgs. Όλοι οι παραγωγοί του θα φέρουν τα μουσικά τους «όπλα». Το περιοδικό «Velvet» παρουσιάζει το site του μ' ένα πάρτι στο Six D.O.G.S και με live των S.C.U.M. (30/01). Στο SkullBar έχουμε το νέο Scoom την Παρασκευή. O Savas Pascalidis συναντά τον Leon Segka, το live του Felizol και του Boy (όσοι δεν το έχετε δει πρέπει να πάτε οπωσδήποτε) και την K.ATOU. Την επόμενη μέρα, ντραμς, μπάσα και dubstep από τους Blazin.

Etc... To Venue ανοίγει τη λίστα με τους καλεσμένους του για τη νέα χρονιά με τον πολυταξιδεμένο house funk (νέο είδος) παραγωγό Jerome Isma Ae στις 29/01. Το Villa Mercedes συνεργάζεται με την Absolut για Rock Star Parties κάθε Παρασκευή των αποκριών. Την Κυριακή στο Loop σκάει μύτη ο Cayetano. Στις 29/01, ο χορός στο buzz συνεχίζεται με τον DJ Ioanni. Κάθε Πέμπτη στο Faces στη Γλυφάδα οι Urban Deluxe Projects συνεργάζονται με τον Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου, μιξάροντας διαχρονικούς χορευτικούς ήχους. Δεν ξέρω αν φταίει η κρίση που έχει μείνει «νεκρή» η μέρα Τρίτη, αυτό που μπορώ να προβλέψω, όμως, είναι πως όποιος κάνει event εκείνη τη μέρα θα μαζέψει όλο τον κόσμο. Για άλλες επιχειρηματικές συμβουλές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ