Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Jokers of the Scene
0

Γεμάτη εβδομάδα από πάρτι και events αυτή που μας έρχεται. Σε αυτή την πόλη δεν κοιμάται κανείς και όλος ο κόσμος είναι έξω. Κρίση σου, λέει, μετά, τη στιγμή που κάνεις μια βόλτα από το Κολωνάκι και η πρώτη απορία που σου έρχεται στο μυαλό είναι αν μοιράζουν λεφτά από τον τόσο κόσμο που έχει. Στασίδι να κάτσεις δεν έχει στα it μέρη. Βέβαια, στα άτυχα μαγαζιά δεν υπάρχει πελάτης να πιει ποτό. Σημεία των καιρών.

Tα κορίτσια από τις Xstatic Chicks, αφού γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά τους την προηγούμενη βδομάδα στο Bartessera, συνεχίζουν απτόητες να κάνουν ωραία πάρτι κι αυτήν τη φορά καλούν όλη την Αθήνα στο Almaz την Παρασκευή 8/10, σε μια βραδιά που θα διαλέγουν τη μουσική η Άννα Αναστασίου του Best και η Στέλλα Καλησπεράτου. Ο ανδρικός πληθυσμός αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών».

Την ίδια μέρα στο 6 D.O.G.S, στον χώρο του παλιού Κinky, γίνεται ένα πάρτι για να ξυπνήσουν παλιές μνήμες και να αναπολήσουμε το παρελθόν. Πολλοί από τους DJs που είχαν residency στο Κinky από την αρχή του μαγαζιού θα καταλάβουν τα decks, κάνοντας ένα φλασμπάκ στα τελευταία 5 χρόνια. Ο Quentin, ο Constant Dice, ο Χρήστος Καρράς και τα 2 παιδιά που πιστεύουν πως ο Armani είχε ένα πιο απαλό άγγιγμα θα διαλέγουν μουσική, μεταξύ άλλων.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω, στο Skull Bar, στη Λάμπρου Κατσώνη, οι Methi, I love Me και Stellastarz ισχυρίζονται πως η Αθήνα sounds better with disco και όσοι αγαπούν αυτό το είδος μουσικής καλά θα κάνουν να περάσουν μια βόλτα - δεν θα χάσουν.

Το Σάββατο 9/10 ξεχωρίζουν δυο μεγάλες βραδιές για το αθηναϊκό urban κοινό. Η επιστροφή του Κορμοράνου είναι γεγονός, δείχνοντας πως για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Τη σεζόν για τον Πίπη τον Κορμοράνο ανοίγει το φοβερό electro πάρτι στο Swing με καλεσμένους τους Jokers of the Scene από τον Καναδά. Οι JOTS έχουν ρεμιξάρει, μεταξύ άλλων, τους Bonde de Role, Kele Okereke, Mika και Passion Pit. Xαμός θα γίνει. Θα έχει και έκπτωση στα ποτά σε όσους πάνε από νωρίς.

Στο Υoga Bala οι OUTRO γίνονται 6 χρόνων και έχουν καλέσει κόσμο από τη Νέα Υόρκη για να τους πει χρόνια πολλά. Οι Stallions θα φέρουν την τούρτα, οι Black Athena τα κεράκια και οι Plaidmusic και Alexees θα τραγουδήσουν το «Happy birthday to you».

Pick a party: H μεγάλη βραδιά για το Βios είναι την Παρασκευή το βράδυ αφού θα μαζέψει κάποια από τα καλύτερα ονόματα του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου για να δο- κιμάσουν το καινούριο φοβερό ηχοσύστημα του μαγαζιού. Οι Africa Hitech, Zomby, Actress & Knobs θα σας περιμένουν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρση Σωτηροπούλου στη LiFO: «Παραμένω ψύχραιμη»

Βιβλίο / «Παραμένω ψύχραιμη»: Η Έρση Σωτηροπούλου σχολιάζει στη LiFO τα προγνωστικά για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα τιμηθεί με Νόμπελ Λογοτεχνίας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τη θέλουν να «παίζει» ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς νικητές του φετινού βραβείου;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ