Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Αργά σκέφτηκαν να υψώσουν τον φράχτη στον Έβρο. Χρόνια μιλάμε για τον Έβρο... Όχι γιατί δεν αγαπάμε τους ανθρώπους, αλλά γιατί δεν χωράμε άλλοι».

Η αγάπη και άλλα δεινά. Η ζεστή αγκαλιά του Άνθιμου είναι περιορισμένης χωρητικότητας.

«Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες, μετά τον προπέρσινο Δεκέμβριο, το βούλωσαν και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι. Η τέχνη υπήρξε ένοχη και διαπλεκόμενη: μην ξεχνάμε πόσοι καλλιτέχνες βολεύτηκαν στους Ολυμπιακούς του 2004, πόσοι συστρατεύτηκαν στην "εθνική αυτοκτονία", πόσοι διαφήμιζαν τράπεζες, έδιναν τη φωνή τους στις πολυεθνικές, χαριεντίζονταν με υπουργούς και ξεπουλιούνταν».

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης για τη σιωπή της συνενοχής.

«Στην Ελλάδα, όμως, δεν μας αρέσει η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι χρεοκόπησε το κράτος. Διότι κάποια στιγμή δεν είχε τα χρήματα να καλύψει τις δαπάνες του. Κι αυτό συνέβη από τους μισθούς των υπαλλήλων που πλεονάζουν στο Δημόσιο, διότι απλούστατα δεν χρειάζονταν και διορίστηκαν για λόγους πολιτικής ψηφοθηρίας. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο είναι επαίσχυντος ψεύτης».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι το πρόβλημα δεν είναι στην ουσία του λόγου αλλά στα πρόσωπα που τον εκφέρουν.

«Δεν έχω καμία δουλειά να μιλώ με τις παραστάσεις για την επανάσταση ή την πολιτική κατάσταση της χώρας ή τα Βατοπέδια. Άλλοι θα έπρεπε να το κάνουν αυτό. Ο Τύπος, για παράδειγμα, που όμως ασχολείται με το πώς θα κάνει τους ανθρώπους πιο απελπισμένους, την ώρα που χρειάζονται κουράγιο».

Ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός για τα glamorous «παράθυρα» που μας ρίχνουν στα μαύρα πανιά.

«Προσπάθεια και συμβολή σε τι, καλή μου γυναίκα; Να κάνεις το τίποτα κάτι; Κυρία Κονιόρδου μου, όσα ριαλιτόπαιδα και να διαγωνιστούν, όσα φτερά και πούπουλα να ραφτούν, το τίποτα θα παραμείνει τίποτα!».

Η Έλενα Ακρίτα απορεί μετά τη δήλωση της Λυδίας Κονιόρδου ότι θα συμβάλλει για να πάει καλύτερα η χώρα στη Γιουροβίζιον.

«Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά τη χώρα μας... Είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε».

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή την κρίση, για τις κρυμμένες «αδυναμίες» πίσω από τη macho εθνική βιτρίνα.

«Υπάρχει μια τέλεια παραφροσύνη. Πεινάνε τα 3/4 του πλανήτη, καταστρέφεται ο πλανήτης, κι εμείς τον ύπνο του δικαίου! Αρκεί να μπορούμε να πηγαίνουμε στον "Βασιλόπουλο" και να αγοράζουμε και τα 100 τυριά που έχει στα ψυγεία».

Η ηθοποιός Ράνια Οικονομίδου για την αφθονία του εγώ.

«Δεν γνωρίζω πώς και γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να παραπληροφορήσουν ότι οι γονείς της κόρης μου είναι καταζητούμενοι ή νεκροί τρομοκράτες. Εγώ τους ονομάζω δυσφημιστές και διασπορείς ψευδών ειδήσεων».

Άσχημες πληροφορίες μού 'δωσαν για σένανε... Η Μπάρμπαρα Μάγιερ, η μητέρα της 27χρονης Γερμανίδας που συνελήφθη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και κάποια μέσα μετέφεραν την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι έχει σχέση με τη RAF.

«Κανόνας στο Χόλιγουντ είναι ότι οι γυναίκες ηθοποιοί έχουν ημερομηνία λήξης. Τελεία και παύλα. Ψάξε βρες καλούς ρόλους για τις ηθοποιούς που έχουν περάσει τα 40, και θα βρεις ελάχιστους... Ξέρω γυναίκες συναδέλφους που κυριολεκτικά δεινοπαθούν όσο πλησιάζουν τα 50! Το Χόλιγουντ είναι λούνα παρκ για τα νιάτα».

Η Μισέλ Φάϊφερ για το Χόλιγουντ που τιμωρεί πιο σκληρά από τον χρόνο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ