Η κόρη του Ζούκεμπερνγκ ντύθηκε Jedi και «τρέλανε» το ίντερνετ

Η κόρη του Ζούκεμπερνγκ ντύθηκε Jedi και «τρέλανε» το ίντερνετ Facebook Twitter
1

Μάλλον δεν θα μπορούσε να γίνει κάπως διαφορετικά. Η κόρη του Ζούκεμπεργκ μπορεί να μετρά μόλις μερικές εβδομάδες ζωής, αλλά ήδη χάρη στις αναρτήσεις του διάσημου μπαμπά της εξελίσσεται σε μία από τις επιδραστικές ιντερνετικές περσόνες στον κόσμο.

Αυτή τη φορά χρειάστηκε μόλις μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό του Μάρκ Ζούκεμπεργκ στο facebook με την ίδια ντυμένη με τον μανδύα των Jedi και το lightsaber, αλλά και τη λεζάντα «The force is strong with this one» (σ.σ. Η Δύναμη είναι ισχυρή μέσα της), για να προκληθεί φρενίτιδα στο ίντερνετ.

Οι χρήστες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιδρυτή του facebook και άρχισαν να δημοσιεύουν σωρηδόν φωτογραφίες των δικών τους μωρών σε παρόμοιες φωτογραφήσεις που παραπέμπουν φυσικά στο σύμπαν Star Wars.

Ίσως τελικά το facebook να είναι πιο ισχυρό και από τη Δύναμη.

The force is strong with this one.

Δημοσιεύτηκε από Mark Zuckerberg στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια