Ιντερνετικός Ιονέσκο (και ταξιτζήδες ντετέκτιβ)

Ιντερνετικός Ιονέσκο (και ταξιτζήδες ντετέκτιβ) Facebook Twitter
0
[φωτο: Mobile Diaries]
.

.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

(τη διάβασα στο Τwitter της @zairacat)

«Φανταστείτε πού έχει φτάσει ο τόπος, όταν θεωρούν μεγάλους ποιητές τη Δημουλά κι εμένα!» - Ντίνος Χριστιανόπουλος

.
ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΙΟΝΕΣΚΟ!

Τα σχόλια στο Facebook είναι συχνά σουρεαλιστικά. Ακόμα κι αν ξεκινήσουν με χιούμορ, σύντομα μπορούν να εκτροχιαστούν και να γίνει τσακωμός. Παράδειγμα, η στιχομυθία που μόλις διάβασα και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Σε status update του leader.

- Δήμητρα «Leader madness, σου έχω πει να μην κάθεσαι πολλή ώρα στον ήλιο, αλλά εσύ εκεί...».

- Leader «Pote mou to eipes? Kai giati me diegrapses apo filo?».

- Δήμητρα «Επειδή δεν είσαι πλέον φίλος μου... οι φίλοι χαιρετούν πριν φύγουν...!».

- Leader «POTΕ EFYGA KAI DEN TO KSERW? Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο? Εμένα ποτέ δεν μου είπες να μην κάθομαι στον ήλιο και ποτέ δεν έφυγα χωρίς να χαιρετήσω κάποιον».

- Δήμητρα «Σταμάτα να το παίζεις Αλβανός τουρίστας γιατί με νευριάζεις περισσότερο...! Το κατάλαβες τώρα, αχινέ;».

- Leader «Vre, den pas na deis an erxomai lew egw? Den gnorizomaste kai petas malakies? OUST!».

.
ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ!

Μ’ αρέσει πολύ να διαβάζω στο Twitter πράγματα που λένε οι ταξιτζήδες, κυρίως όταν ο πελάτης τα τουιτάρει λάιβ απ’ την κούρσα. Να κάτι πρόσφατο:

«“Διασταυρωμένο” από ταξιτζή: ο ΓΑΠ το 1% του δανείου απ’ το μνημόνιο το έχει βάλει στην τσέπη. Το έχει τσεκάρει με 4 δικηγόρους κιόλας...» (yannispol)

Επίσης, πλάκα είχε το σχόλιο της natachef για την είδηση που δημοσιεύσαμε στο Lifo.gr, ότι απελευθερώνεται το επάγγελμα του ταξιτζή κι έρχονται μέχρι και εννιαθέσια ταξί: «Ετοιμαστείτε για εννιαπλές κούρσες…».

Ιντερνετικός Ιονέσκο (και ταξιτζήδες ντετέκτιβ) Facebook Twitter

RETWEETS!

Μ’ εκνευρίζει αφάνταστα η ηρωοποίηση του πιτσιρικά χάκερ. Έκλεψε πιστωτικές κάρτες, πλαστογράφησε, έφτιαξε βόμβες, αλλά είναι Έλληνας, άρα μάγκας. (pzamanis)

/// Ας το παραδεχτούμε! Η μουσική βιομηχανία CD πέθανε, επειδή κανείς τόσα χρόνια δεν κατάφερε να φτιάξει συσκευασία που να ανοίγει εύκολα. (Birdy_nam_nam)

/// Έχεις καταλάβει ότι κάθε Παρασκευή που παρακαλάς να’ρθει είναι μια Παρασκευή λιγότερη κάθε φορά, ε; (aNameToCome)

/// Αν μπει έστω κι ένα byte πληροφορίας ακόμα στον εγκέφαλό μου, νομίζω ότι θα εκραγεί. (spyros_vj)

/// Είναι αδιανόητο να είναι παράνομες η φούντα και η κόκα και ΟΧΙ το πατσουλί! (ManthosV)

/// Ζωή: Αυτό το αλλοπρόσαλλο, κουραστικό, αγχωτικό πράμα που βγαίνει σε 60λεπτα επεισόδια και το βλέπεις, θες δεν θες. (AugusteCorteau)

.

.

*Περισσότερα κάθε μέρα όλη μέρα στο Bits and Pieces.

**Έχετε Facebook; Κι εμείς: http://www.facebook.com/lifo.mag

.

.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM
«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM