Νέο εστιατόριο Momo Asian Street Food στο Κέντρο της Αθήνας

Ξεχωριστές γεύσεις, αυθεντικές συνταγές και αγνά υλικά

LIFOTEAM 7.1.2016 | 17:41



Το ασιατικό street food ΜΟΜΟ στέκι των Νοτίων Προαστίων θα βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 59 και Λιμπονά και θα ξετρελάνει ακόμα και τους πιο πολυταξιδεμένους θαυμαστές της Ασιατικής κουζίνας.


Στο ΜOMO θα απολαύσετε αυθεντικό, ποιοτικό ασιατικό φαγητό και θα σας μυήσουμε στην ποικιλία των εθιστικών γεύσεων, των μεθυστικών αρωμάτων και των χρωμάτων του.


Θα βρείτε παραδοσιακά, νόστιμα πιάτα που παρασκευάζονται μόνο από υψηλής ποιότητας φρέσκα υλικά, όπως ζουμερό κοτόπουλο karaage, διπλομαγειρεμένο χοιρινό chasu, μοσχάρι yakiniκu, τραγανή πάπια, γαρίδες tempura, σούπες ramen και miso. Κάθε πιάτο μας παρασκευάζεται την ώρα της παραγγελίας, όπως ακριβώς κάνουν οι υπαίθριοι πωλητές street food στην Ασία.


Τις συνταγές έχει επιμεληθεί με πολλή φροντίδα ο chef Δημήτρης Liem, που έχει θητεύσει στις απαιτητικές κουζίνες βραβευμένων ασιατικών εστιατορίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εάν πάλι είστε αρχάριοι στην ασιατική κουζίνα το φιλικό προσωπικό μας με χαρά θα σας ξεναγήσει σε μια συναρπαστική γευστική εμπειρία. Μπορείτε εναλλακτικά να απολαύσετε τα πιάτα μας «στο χέρι» ή με delivery για το σπίτι ή το γραφείο.

 

Νέο εστιατόριο Momo Asian Street Food στο Κέντρο της Αθήνας


Καταστήματα ΜOMO:
ΜΟΜΟ Γλυφάδα – Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων – Delivery 210 89 42 114
MOMO Aθήνα – Κολοκοτρώνη 59 & Λιμπονά – Delivery 210 32 32 222