Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Πετρόπουλου

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Πετρόπουλου Facebook Twitter
0

Ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εισέβαλε το απόγευμα στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας Α. Πετρόπουλου που βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας 9 -11 στα Εξάρχεια. Οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.


Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο βρισκόταν η σύζυγος του υφυπουργού και συνεργάτες της. Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τω δραστών.

"Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου», δήλωσε λίγο μετά την επίθεση η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.


«Τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM