Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού στην Αθήνα

Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού στην Αθήνα Facebook Twitter
1

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας κι από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη υπεγράφη σήμερα το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομόφυλου ζευγαριού.

"Υπέγραψα πριν από λίγο το 1ο Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού. Σημαντική μέρα για τα δικαιώματα στη χώρα μας" έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Καμίνης.

 

 

Όπως ο δήμαρχος Αθηναίων είχε δημοσίως δεσμευθεί, η ληξιαρχική πράξη με στοιχεία 25/1/2016 μεταξύ των Α.Ρ. και Σ.Μ., ιατρού και εκπαιδευτικού αντιστοίχως, φέρει την δική του υπογραφή.

Ο κ. Καμίνης, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον Α.Ρ., εξέφρασε τις ευχές του σημειώνοντας ότι η σημερινή, πρώτη ημέρα εφαρμογής του νόμου, είναι πολύ σημαντική για τα δικαιώματα στην Ελλάδα και την εναρμόνιση της χώρας μας με τη διεθνή πραγματικότητα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM