Τέλος εποχής για τη Σίντι Κρόφορντ - Ανακοίνωσε πότε αποσύρεται

Τέλος εποχής για τη Σίντι Κρόφορντ - Ανακοίνωσε πότε αποσύρεται Facebook Twitter
0

Η Cindy Crawford λέει επισήμως αντίο στον κόσμο της μόδας σε λίγες μέρες όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή της.

Το θρυλικό supermodel, γίνεται 50 στις 20 Φεβρουαρίου και δήλωσε στο περιοδικό Rhapsody United Airlines ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί μετά τα γενέθλιά της.

"Είμαι σίγουρη πως για άλλα δέκα χρόνια θα υπάρχουν φωτογραφήσεις, αλλά όχι ως μοντέλο πια" λέει η Crawford στο νέο τεύχος του περιοδικού. "Και αυτό είναι εντάξει. Το έχω κάνει. Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους απίστευτους φωτογράφους.Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να επανεφεύρω τον εαυτό μου. Δεν πρέπει να αποδεικνύω πια τίποτα για μένα. Δεν θέλω να το κάνω!" αναφέρει.

 

Η Crawford σίγουρα μπορεί να συνταξιοδοτηθεί γνωρίζοντας ότι είχε μια μοναδική σταδιοδρομία και ζωή μέσα στη βιομηχανία της μόδας την οποία στιγμάτισε. Έχει υπάρξει ένα από τα εμβληματικά supermodels της δεκαετίας του '90 και πλέον κάνει λίγες, επιλεγμένες δουλειές προτιμώντας να δίνει το βάρος στο ρόλο της μητέρας και τα  δύο παιδιά της. Με αφορμή τα 50 της και την αλλαγή σελίδας έχει επιμεληθεί και την έκδοση ενός βιβλίου το οποίο περιλαμβάνει όλη της τη ζωή μέσα από φωτογραφίες και εικόνες από τις δουλειές της. Η ίδια λέει πως το "Becoming - Cindy Crawford" είναι κάτι σαν αποχαιρετισμός στην καριέρα της ως μοντέλο.

Μια από τις τελευταίες δουλειές στην οποία συμμετείχε πρόσφατα, απολαμβάνοντας θερμές κριτικές ήταν η καμπάνια του οίκου Balmain.

Τέλος εποχής για τη Σίντι Κρόφορντ - Ανακοίνωσε πότε αποσύρεται Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Οι δύο λαβές του αμφορέα που ανακαλύφθηκε στα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν ανέπαφες, ενώ το σώμα ήταν καλυμμένο από θαλάσσιους οργανισμούς
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ