4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 12.2.2016 | 11:30

 


Και άλλα 2 για την Παρασκευή

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

 

Davadur!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

O Mr. Z και ο Spaced Cowboy επιστρέφουν στο Davadur! για μια βραδιά με τους χορευτικούς ήχους της Τουρκίας.

 

12/2, Bios.Tesla, Πειραιώς 84, είσοδος ελεύθερη

 

 

Dan Ghenacia w/ Lex + Clubkid

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η ομάδα Seds σε συνεργασία με το six d.o.g.s παρουσιάζει τον Γάλλο master της underground club μουσικής, Dan Ghenacia. Ο Dan Ghenacia είναι ένας αδιαμφισβήτητος κινητήριος μοχλός της Παριζιάνικης underground σκηνής και μια από τις δυνατότερες DJ εξαγωγές της Γαλλίας. Eίναι επίσης ο ιδρυτής του label Freak N'Chic το οποίο δούλεψε για επτά συνεχόμενα χρόνια με releases από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Μαζί του στα decks, o resident DJ του Seds και του six d.o.g.s Lex καθώς και ο Clubkid.

 

12/2, μετά τα μεσάνυχτα, Six D.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: 8€

 

 

Secret Valentine's

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Κόσμος που χορεύει, φλερτ, αγόρια, κορίτσια, ιδρώτας και χορευτική μουσική διαφόρων δεκαετιών χαρακτηρίζουν κάθε πάρτι των Bananaboys, όλα συνοδεία μπανάνας. Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζουν και για την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στο Booze, με προσκεκλημένους τους JohnJohn Papadopoulos και Bete Noire.


13/2, 23:00, Booze Upstairs, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι, είσοδος ελεύθερη.

 

Okcupid!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ένα πάρτι-ωδή στον έρωτα με μουσική από τους Σίστερζ οφ μέρσι, Κοκτό τουίνς, Σίζορ σίστερζ, DJ Lovage και Τζαστ λάικ κάντι. Για όσους ενδιαφέρονται να βρουν ταίρι, θα υπάρχει dress code: όποιος φοράει κάτι κόκκινο, δηλώνει πως είναι ελεύθερος.


13/2, 22:30, Bios.Tesla bar, Πειραιώς 84, είσοδος ελεύθερη.

 

 

DJ Vadim

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Η Innersense Productions και το Ρομάντσο φιλοξενούν τον «βετεράνο» της Ninja Tune, DJ Vadim. Μαζί του o Blend Mishkin, με φρέσκια ακόμη την πρόσφατη κυκλοφορία του album του "Survival Of The Fittest", και οι Junior SP. & Cryogenics, με ένα back-to-back jungle DJ set, καλύπτοντας, έτσι, όλο το φάσμα του dub-reggae-dancehall-bass ήχου. Επίσης τους συνοδεύουν οι Twinsanity, ένα δίδυμο MC με αγγλικό στίχο και άπιαστο flow, μέλη της Bashment Records.

 

13/2, Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5

 

 

Πριόνια 2016

 

 

Ο Ηλίας Φραγκούλης, ο controversial κριτικός κινηματογράφου και εμπνευστής των πιο «κουλών» πάρτι στην αθηναϊκή νύχτα, επανέρχεται στα πλατό ακόμη μία φορά, πιστός στο ραντεβού του κάθε χρονιά και πανέτοιμος για ακόμη περισσότερους μουσικούς κανιβαλισμούς. Ο Βαλεντίνος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.


14/2, Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, είσοδος ελεύθερη.