Κατέρρευσε πενταώροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη- Φόβοι για εγκλωβισμένους

Κατέρρευσε πενταώροφο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη- Φόβοι για εγκλωβισμένους Facebook Twitter
0

Ένα κτίριο πέντε ορόφων κατέρρευσε στην Κωνσταντινούπολη, σε έναν δρόμο κοντά στην πλατεία Ταξίμ, μετέδωσε η Hurriyet και το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Zambak και συνδέει τους πιο πολυσύχναστους πεζόδρομους της πόλης, στη λεωφόρο Istiklal.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως αν υπάρχουν θύματα ή όχι, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία δεν  παγιδεύτηκε κανείς στα συντρίμμια. Ωστόσο τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως ενδεχομένως υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι.

Ιδιοκτήτης καταστήματος δίπλα στο κτίριο που κατέρρευσε δήλωσε στη Hurriyet: "Το κτίριό μας είναι ακριβώς δίπλα. Το κτίριο που έπεσε ήταν άδειο εδώ και καιρό. Τα μαγαζιά όμως στο ισόγειο δούλευαν ακόμη".

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Beyoğlu, Misbah Demircan δεν υπάρχουν τραυματίες. Πρόσθεσε δε πως όσοι βρίσκονταν εκεί κατάλαβαν πως θα έπεφτε από το θόρυβο και προειδοποίησαν όσους ήταν μέσα. "Ελπίζουμε να μην έμεινε κανένας μέσα" δήλωσε ο Misbah Demircan. Από τη μεριά του ο νομάρχης της πόλης Vasip Şahin δήλωσε επίσης πως δεν ήταν κανείς μέσα στο κτίριο όταν αυτό κατέρρευσε. "Άνθρωποι που ήταν εκεί ένιωσαν το κούνημα και τους είπαν να εκκενώσουν το σημείο" πρόσθεσε. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα αλλά και πυροσβέστες που ερευνούν τα συντρίμμια, ψάχνοντας για τυχόν εγκλωβισμένους. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ