Η Γερμανία "έχασε" 130.000 καταγεγραμμένους πρόσφυγες- Δεν μπορεί να τους εντοπίσει

Η Γερμανία "έχασε" 130.000 καταγεγραμμένους πρόσφυγες- Δεν μπορεί να τους εντοπίσει Facebook Twitter
3

Τις ακριβείς συντεταγμένες 130.000 εκ των μεταναστών και προσφύγων που εισήλθαν το 2015 στο έδαφός της δεν γνωρίζει αυτή την στιγμή η Γερμανία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung αυτοί οι άνθρωποι δεν εμφανίστηκαν ποτέ στα καταλύματα τα οποία είχαν προβλεφθεί γι' αυτούς.

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας κατόπιν σχετικού αιτήματος του κόμματος Die Linke.

Ουσιαστικά πρόκειται για το 13% του συνόλου των μεταναστών και προσφύγων οι οποίοι μπήκαν στη χώρα την περασμένη χρονιά και μια εξήγηση για το φαινόμενο είναι πως πολλοί μετανάστες συνέχισαν το ταξίδι τους προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ άλλοι επέλεξαν να ζήσουν παράνομα στη Γερμανία, πριν εγκριθεί ή απορριφθεί η αίτησή τους για άσυλο.

Στη χώρα φέρονται να υπάρχουν επίσης 400.000 μετανάστες, χωρίς έγγραφα ταυτοποίησης με αποτέλεσμα οι γερμανικές αρχές να αδυνατούν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εδώ κοτζάμ Γερμανία έχασε τον μπούσουλα, φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ. Εδώ ήδη τους προμηθεύουν με πλαστές άδειες και βεβαιώσεις (το έγκλημα ως επιστήμη στην Ελλάδα).