Στη Λέσβο για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί

Στη Λέσβο για τους πρόσφυγες η Αντζελίνα Τζολί Facebook Twitter
2

Στη Λέσβο αναμένεται να φτάσει απόψε η Αντζελίνα Τζολί η οποία θα επισκεφθεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που παραμένουν στο νησί. Την πληροφορία μετέδωσε ως αποκλειστική το τοπικό lesvosnews.gr, το οποίο αναφέρει ότι η χολιγουντιανή σταρ και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα φτάσει στο νησί μαζί με τους συνοδούς της και θα κατευθυνθεί σε Σκάλα Συκαμιάς, Μόρια, Καρά-Τεπέ και στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, για να δει από κοντά την κατάσταση και να προσφέρει με τον δικό της τρόπο.

Οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως μαζί της θα υπάρχει και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αμερική.

Η Τζολί θα αναχωρήσει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα,  από τη Λέσβο την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η πληροφορία επιβεβαιώνεται από τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου, η κ. Τζολί θα επισκεφτεί καταυλισμούς προσφύγων στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ. Σημειώνεται ότι η ηθοποιός έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα προτιμούσε να αφήσει σε άλλους τα ζητήματα πολιτικής φύσης σε σχέση με τους πρόσφυγες, ενώ η ίδια επικεντρώνεται στις ανθρωπιστικές ανάγκες των περιοχών που επισκέπτεται.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Από επισκέψεις είμαστε κομπλέ, κανα φράγκο μπορεί να δώσει?? Και να πείσει και άλλους αστέρες εξ Αμερικής, να ζουν οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι υπό καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες όσο φιλοξενούνται εδώ. Πώς? Δεν μπορεί να δώσει λεφτά, μόνο να πάει να τους δει? Καλά, ας πάει και το παλιάμπελο, να βγουν καλές οι φωτογραφίες τουλάχιστον...
Ας κάνει κανένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και ο δήμος Μαραθώνα για να χαρεί και ο Ψινακης που επιτέλους θα έρθουν οι διάσημοι που περιμένει στο δήμο του.