Bonjour Athenes Dance Festival

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις

LIFOTEAM 23.3.2016 | 19:38

 Update: Οι 5 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι οι:

  1. Ιωάννα Μανθάτη
  2. Αριστείδης Ασαργιώτης
  3. Ελένη Μπουκουβάλα
  4. Διαμαντόπουλος Μιχάλης
  5. Αντωνία Μουντοκαλάκη

 

Το πολυαναμενόμενο πρώτο «Bonjour Athenes Dance Festival» έρχεται στις 2 Απριλίου στο Gazi Music Hall και όλα δείχνουν ότι, με τον Γάλλο Avener ως headliner dj, θα είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της άνοιξης.

 

Η LiFO, εξασφάλισε για τους αναγνώστες της 5 διπλές προσκλήσεις, προσφορά από το μεγάλο χορηγό του event, Studio Pro της L'Oréal Paris. Για να παρευρεθείτε κι εσείς, στο μεγάλη αυτή βραδιά, διεκδικήστε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις κάνοντας share το άρθρο στο facebook και στέλνοντας email στο [email protected] μέχρι τις 30/3/2016 (13.00) με θέμα “Studio Pro @Avener” και γράφοντας α) Ονοματεπώνυμο, β) Κινητό,  γ) Περιοχή.

 

Αν είστε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το Bonjour Athenes Dance Festival ετοιμαστείτε για μία αξέχαστη μουσική εμπειρία. Ανοίξτε τη ντουλάπα σας, διαλέξτε το στυλ που σας εμπνέει για τη βραδιά, βρείτε το hair styling που ταιριάζει και η νέα σειρά Studio Pro της L'Oréal Paris με τη σύνθεση Double Hold θα φροντίσει για το πιο δυνατό κράτημα και το πιο εντυπωσιακό look σε όλη τη διάρκεια ενός event που θα τα έχει όλα…

 

Τον Γάλλο παραγωγό Avener, πριν τη εμφάνισή του στο περίφημο Dance Festival του Άμστερνταμ, να ξεσηκώνει το ελληνικό κοινό ως headliner dj με deep house & electro ήχους και τις μεγάλες επιτυχίες του.

 

 


Μαζί του θα είναι και τα δύο νέα μεγάλα ταλέντα της Γαλλικής electro, nu disco και deep house σκηνής, το ντουέτο των Synapson, αυτό που είναι υπεύθυνο για το μαγικό «Djon maya maï», αλλά και το «All in You».

 



Τρίτο μεγάλο όνομα της βραδιάς η Phoebe Killdeer, η πρώτη τραγουδίστρια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού Nouvelle Vague και αυτή στην οποία οφείλεται το «Fade Out Lines» του Avener.