5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 1.4.2016 | 17:41

 

Και άλλη μία την Παρασκευή!

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

 

Electric Nights 2016

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

H Medea Electronique διοργανώνει το τέταρτο φεστιβάλ πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής Electric Nights με ζωντανές εμφανίσεις και εργαστήρια στο Booze Cooperativa. Καλεσμένοι, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ασχολούνται με τον θόρυβο, τις DIY μουσικές δραστηριότητες και την avant-garde.


1-2/4, 21:00, Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι, είσοδος: €5-8. Για το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα

 

 

The HillBilly Moon Explosion

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Rock 'n' roll ήχοι το Σάββατο το βράδυ στο Gagarin 205. Οι HillBilly Moon Explosion έρχονται από τη Ζυρίχη για μία εκρηκτική εμφάνιση στη σκηνή του Gagarin 205. Τη συναυλία ανοίγουν οι The Ducky Boyz.


2/4, 21:00, Gagarin 205 - LiveMusicSpace, Λιοσίων 205, είσοδος: €15-18.

 

 

Matt Elliott

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Ο Matt Elliott επιστρέφει για ακόμη μια φορά στη χώρα μας έχοντας στις αποσκεύες του και το νέο του δίσκο The Calm Before. Ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα το 1996 ως Third Eye Foundation με την κυκλοφορία του Semtex στην ανεξάρτητη εταιρία Linda's Strange Vacation. Με αυτό το όνομα κυκλοφορεί ακόμα 5 άλμπουμ και καταξιώνεται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Το 2003 κυκλοφορεί πλέον ως Matt Elliott το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ The Mess We Made και συστήνει στο κοινό τον καινούργιο του ήχο ο οποίος κινείται σε φολκ μοτίβα με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και φυσικά των ιδιαίτερων και μελαγχολικών φωνητικών του. Την συναυλία θα ανοίξει ο ION.

 

2/3, 21:00, DeathDisco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, είσοδος: 15 ευρώ. 

 


The Wheel to Build Motorcycle Show

 

5 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Μια έκθεση για όσους λατρεύουν τις μηχανές και ότι έχει να κάνει με δύο τροχούς που όμως θα έχει και live για όσους θέλουν να συνεχίσουν την βραδιά. Στο bar του Αθηναΐς εκτός από το ποτό τους, οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν συναυλίες και τις δύο μέρες που θα διαρκέσει η εκδήλωση. Το Σάββατο 2 Απριλίου τους Mani Deum και τους Callas, ενώ την Κυριακή 3 Απριλίου τους Thriller και τους Rat Pack Racers. Οι συναυλίες ξεκινούν στο τέλος κάθε ημέρας.

 

2-3/4, 21:00, Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, είσοδος:€3 την ημέρα.

 

 

 

Gang of Four

 

 

Το συγκρότημα από το Λιντς καταλαμβάνει τη σκηνή του Fuzz Club στις 3 Απριλίου με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της μουσικής τους πορείας.


3/4, 20:00, FuzzClub, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, είσοδος: €19-22.