Το top-5 της εβδομάδας: #gamw_to_kefali_mou

Το top-5 της εβδομάδας: #gamw_to_kefali_mou Facebook Twitter
0

Απο τον Γιάννη Σαββόπουλο

 

 

1. “[…] αυτός ο κοντοπίθαρος(!) που μας τον είχε φέρει ο Γιώργος για υπουργό έφερε αυτόν το νόμο τον οποίο εγώ έδιωξα(!) από το υπουργικό συμβούλιο και δεν προχώρησε” Ο Απόστολος Κακλαμάνης με στεντόρεια φωνή μιλά προσβλητικά για τον Ηλία Μόσιαλο και αποκαλύπτει  με θράσος την τύχη του νόμου της επιτροπής Αλεβιζάτου για την ΕΡΤ στην τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.   

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα έχει αναγκάσει τα ιερά τοτέμ της πολιτικής να πετάξουν τις μάσκες τους και να δούμε επιτέλους πόσο γραφικοί έως τραγικοί είναι στην πραγματικότητα.


2.“Δεν θέλουμε σε 30 χρόνια να γράφονται τραγούδια για το πόσο ηρωικά χάσαμε και πόσο ηρωικά πέσαμε. Είμαστε αριστεροί και ριζοσπάστες γιατί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε στις Σκουριές ότι και να λένε οι δημοσκοπήσεις." Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ένας διορατικός και ρομαντικός άνθρωπος.

Ωστόσο θα έπρεπε να γνωρίζει ότι  σε 30 χρόνια τα τραγούδια για την Aριστερά που οραματίζεται θα τα ερμηνεύουν οι εγγονές της Πάολα.



3.“Η Bουλη είναι η καταστροφή της κοινωνίας” είπε ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της ΒΟΥΛΗΣ (caps lock)

Ναι αυτό το είπε ο άνθρωπος που μισθοδοτείται αδρά από το θεσμό που ισχυρίζεται ότι καταστρέφει την κοινωνία. Σε έναν ιδανικό κόσμο αυτό θα το συζητούσε με τον ψυχολόγο του. Αλλά...



4. “Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ καλεί τους βουλευτές  της Α΄και Β΄ Πειραιώς να δηλώσουν άμεσα την πλήρη αντίθεσή τους στο νομοθέτημα-συμφορά για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές επειδή θα προκαλέσει οπωσδήποτε την οργή του Θεού και θα γίνει αίτιο μεγάλων δεινών της Πατρίδος.”

Ας πει κάποιος στον σεβασμιότατο ότι ο Θεούλης δεν είναι σαν αυτόν. Επίσης το μεγαλύτερο δεινό της πατρίδος είναι που έκανε καριέρα ο Παντελής Παντελίδης. Δε μασάμε. Έχουμε αντέξει και αυτή του Νίνο.




5. “Η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια” Ο Μητροπολίτης Άνθιμος το μελέτησε ενδελεχώς το θέμα και απεφάνθη.

Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μας αποκαλύψει ότι ο κοκίτης, η ιλαρά και οι μαγουλάδες είναι σεξουαλικός προσανατολισμός.   



---------------



ΜΠΟΝΟΥΣ



“ […] Αυτό το αμοντάριστο video ήταν η αφορμή να διαπιστώσουμε όλοι κάτι που ίσως αγνοούσαμε: ο πρωθυπουργός είναι ένας άνθρωπος όπως χιλιάδες άλλοι που κινούνται ανάμεσά μας. Με συναισθηματικές φορτίσεις, ξεσπάσματα και κάθε άλλου είδους αντιδράσεις ενός καθημερινού ανθρώπου.

Δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς «ατσαλάκωτος» και προγραμματισμένος συναισθηματικά. Είναι σάρκα από τη σάρκα μας, με γονίδια μεσογειακού ανθρώπου που τα «βάζει» με τον εαυτό του, αυτοσαρκάζεται, χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι, χαμογελά.

Αυτή την ανθρώπινη στιγμή απαθανάτισε το video που «έπεσε στον αέρα» από λάθος.”(απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας Εσπρέσσο)

Πολυαγαπημένε μας πρωθυπουργέ, μη γίνεις πιο ανθρώπινος.

Θα μας κόψει η λογοκρισία.

Ευχαριστώ.

 

 

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ