4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LifO Newsroom 3.6.2016 | 11:41

 

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
 

 

 

Kode 9

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Ο γνωστός παραγωγός της dubstep, Kode 9, καλεσμένος των Black Athena, εμφανίζεται ζωντανά στο πλαίσιο του «Culture Jam», του πρότζεκτ-αφιερώματος στην underground dance μουσική. Στις 4 Ιουνίου επισκέπτεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα DJ set και μια συνομιλία με το κοινό.


4/6, 19:00, Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Ποσειδώνος, είσοδος ελεύθερη. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά του κοινού με shuttle bus.

 

 

SQeeze MY LIME: a party > Summer edition!

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Techno, Acid, Ghetto House, Footwork, Grime, Dubs, Industrial στο Λόφο Φιλοππάπου και χορός κάτω από τα αστέρια μέχρι το πρωί. Το πρόγραμμα αναλυτικά: Lower Parts: 23.30 - 1.30, Taylor Savage:1.30 - 3.00, Khmer Rouge: 3.00 - 4.30, NOT I :4.30 - 6.00, b2b2b2b: 6.00 - ?

 

4/6, 10:30, Λόφος Φιλοππάπου, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Παρτυ στη στοά 

 

4 πάρτι για το Σαββατοκύριακο



Μετά από πολύ καιρό και πάλι party στην αγαπημένη μας στoά! Συγκεκριμένα σε αυτή, απέναντι από το παλιό χρηματιστήριο Αθηνών, στην οδό Σοφοκλέους 5, όπου στεγάζεται και το Kasseta Record Shop. Μαζί με τους υπόλοιπους 'ενοίκους' της στοάς λοιπόν και συγκεκριμένα το bar Kanji, το καφενείο, το ταξιδιωτικό γραφείο Priority Travel και τον Γρηγόρη μικρογεύματα σας καλεί σε ένα party, τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο. Η μουσική ξεκινά στις 22.00 και εστιάζει στον disco και balearic ήχο, χωρίς όμως να αποκλείει τίποτα στη διάρκεια του βραδιού. Οι καλοί φίλοι του Kasseta Rec, θα διαλέξουν μαζί του μουσική, το καφενείο θα σερβίρει τσίπουρο, μπύρα και κρασί, το Kanji ποτά, ενώ ο Γρηγόρης φαγητά και χυμούς. DJs: Kasseta Rec., Chevy, Γιάννης Τζώντζος, Μιχάλης Ζούτσος.

 

4/5, 22:00, Στοά, Σοφοκλέους 5, εισοδος ελεύθερη.

 

 

 

 

ICONS 



Ένα πάρτι αφιερωμένο στα πέντε συγκροτήματα - "εικονίσματα" της εναλλακτικής σκηνής των 80's που αποτελούν τους θεμέλιους λίθους του Death Disco και που όλα μαζί αλλά και το καθένα ξεχωριστά, έχουν στιγματίσει εκατομμύρια ψυχές επάνω στο πλανήτη. Και ειδικά για το συγκεκριμένο πάρτι, στα πέντε εικονίσματα θα προστεθεί ένα ακόμα, αυτό των Bauhaus! Το Σάββατο 4 Ιουνίου, ο Λεωνίδας Σκιαδάς διαλέγει μουσικές αποκλειστικά και μόνο από πιο αγαπημένα μας groups! Joy Division, The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Sisters of Mercy και Bauhaus σε μια βραδιά που δεν αφήνει περιθώρια για μετριότητες. 

 

4/5, 00:30, Death Disco, Ωρύγου 16, Ψυρρή, είσοδος: 5€ (με μπύρα / κρασί)