O προπονητής της Γαλλίας τα έβαλε με τους AC / DC

O προπονητής της Γαλλίας τα έβαλε με τους AC / DC Facebook Twitter
1

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε μετά τον αγώνα με την Αλβανία ο προπονητής της Γαλλίας Didier Deschamps, παρά τη νίκη των τρικολόρ επί της Αλβανίας με 2-0.

Αιτία η συναυλία που έδωσε το συγκρότημα στις 13 Μαΐου στο Velodrome, μια συναυλία που όπως φαίνεται επηρέασε την απόδοση των παικτών του χθες. Σύμφωνα με τον προπονητή η συναυλία αυτή επηρέασε το χόρτο του γηπέδου και ως συνέπεια και την απόδοση του παικτών του χθες.

"Ήταν μια καταστροφή . Όταν είδα τις φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τη συναυλία είχα την εντύπωση ότι ήταν από άλλο πλανήτη. Δεν είναι κανένα δικαίωμα να το κάνουμε αυτό", δήλωσε οργισμένος ο Γάλλος Προπονητής,  για την παραχώρηση του γηπέδου στους  AC / DC.

"Αυτή η κατάσταση δεν με εκπλήσσει. Το μόνο πράγμα που είναι σαφές είναι ότι αν έχει γίνει εκεί μια συναυλία των AC / DC πριν από ένα μήνα πρέπει να αναλάβει κάποιος δράση και να μεταφυτεύσει το χορτάρι»,  πρόσθεσε ο τεχνικός.

Από την άλλη πλευρά πάντως, η ομάδα της Αλβανίας δεν κατηγόρησε το χορτάρι, παρότι ήταν η χαμένη του παιχνιδιού. «Είχαμε προπονηθεί εκεί την Τρίτη το απόγευμα, οπότε δεν ήταν έκπληξη" είπε ο προπονητής της ομάδας  Giovanni De Biasi .

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια