4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

LIFOTEAM 25.6.2016 | 09:00

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

A Hawk and a Hacksaw

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Οι Αμερικανοί Α Hawk and a Hacksaw επιστρέφουν στην Ελλάδα έπειτα από 11 χρόνια για μία μοναδική εμφάνιση στην ταράτσα του Ρομάντσου. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Kid Flicks για να παρουσιάσουν κομμάτια από τo νέο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

 

24/06, 20:30, Ρομάντσο Ταράτσα, Αναξαγόρα 3-5, είσοδος ελεύθερη.

 

 

Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Για τέσσερις ημέρες και νύχτες το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει το «Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο», το οποίο περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει ζωντανά εμφανίσεις από 400 Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες αλλά και να επισκεφθεί τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. To Σάββατο οι Laurie Anderson και ο Omar Souleyman.

 

23/6, 18:00-04:00. Το ΚΠΙΣΝ θα παραμείνει ανοιχτό από τις 24/6 (από τις 18:00) έως τις 26/6 (ως τις 04:00) σε συνεχές ωράριο. Είσοδος ελεύθερη.

 

Patti Smith

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Mία από τις σημαντικότερες φιγούρες της ροκ επιστρέφει στην Ελλάδα το Σάββατο 25 Ιουνίου. Στο Piraeus Academy, η Patti Smith και η μπάντα της θα ερμηνεύσουν ολόκληρο τον πρώτο δίσκο της «Horses» αλλά και μια επιλογή από αγαπημένα της τραγούδια, ενώ την επόμενη μέρα θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα με ένα ακουστικό show.

25/6, 26/6, 17:00, Piraeus 117, Πειραιώς 117, είσοδος: €28-60.

 

 

Rap συνέχεια

 

4 συναυλίες για το Σαββατοκύριακο

 

Το "Rap συνέχεια" είναι η παρουσίαση της νέας γενιάς του Rap. 15 solo MC's αλλά και groups, καθώς και μια ομάδα Baetbox θα (ξανά)συστηθούν στο κοινό από τον άνθρωπο που πρώτος έκανε εκπομπή ελληνόφωνου Hip Hop στα fm: τον Άρη Λεούση. Κάποιος από αυτούς τους 15 θα επιλεγεί να συμμετάσχει στο Hip Hop Smile Festival στα τέλη Οκτώβρη, για τις ανάγκες μάλιστα του οποίου θα διατεθεί και μέρος των εσόδων του event. Η βραδιά θα γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή χάρη στον εκλεκτό προσκεκλημένο Παράφρων (Βαβυλώνα), ενώ έμφαση θα δοθεί σε ένα ακόμα αναπόσταστο στοιχείο της Rap κουλτούρας, το Break-dance, που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή.

 

25/6, Six D.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, είσοδος: €5

 

 

Hawaian Swing Party

 

 

Με ένα τροπικό swing party γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας του το Floral. Το Σάββατο 25 Ιουνίου οι Athens Swing Cats χορεύουν σε σουίνγκ, boogie και rock'n'roll ήχους, ενώ το συγκρότημα Ilias & the Notorious Troupe θα παίζει ζωντανά μουσική.

 

25/6, 21:00, Floral, Θεμιστοκλέους 80, πλατεία Εξαρχείων, είσοδος ελεύθερη.