Κι όμως, ο ετεροθαλής αδερφός του Ομπάμα θα στηρίξει τον Τραμπ

Κι όμως, ο ετεροθαλής αδερφός του Ομπάμα θα στηρίξει τον Τραμπ Facebook Twitter
0

«Μου αρέσει ο Ντόναλντ Τραμπ επειδή μιλάει από την καρδιά του». Αυτή θα μπορούσε να είναι μια δήλωση υποστήριξης οποιουδήποτε επίδοξου ψηφοφόρου του αρχηγού των Ρεπουμπλικανών. 

Όταν όμως αυτά τα λόγια προέρχονται από το στόμα του Μαλίκ Ομπάμα, ετεροθαλή αδερφού του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, αποκτούν άλλη αξία. 

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε ο αδερφός του Ομπάμα, από την Κένυα απ'όπου και κατάγεται, στην New York Post, ανέφερε πως  το σλόγκαν της καμπάνιας του Τραμπ «Κάνε την Αμερική σπουδαία ξανά» είναι εξαιρετικό και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει. Ο ίδιος ανακοίνωσε μάλιστα πως τον προσεχή Νοέμβριο θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να ψηφίσει τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές. 

 

Κι όμως, ο ετεροθαλής αδερφός του Ομπάμα θα στηρίξει τον Τραμπ Facebook Twitter

 

Τις δηλώσεις του Μαλίκ Ομπάμα έσπευσε να εκμεταλλευτεί o Ντόναλντ Τραμπ. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός των Ρεπουμπλικανών είπε: 

«Ο αδερφός του Μπάρακ Ομπάμα, Μαλίκ, μόλις ανακοίνωσε ότι θα με ψηφίσει. Μάλλον ο πρόεδρος θα του φέρθηκε άσχημα, όπως έκανε και σε όλους τους υπόλοιπους» σημείωσε. 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM