Νέα διαδήλωση στην Τουρκία σήμερα υπέρ του Ερντογάν

Νέα διαδήλωση στην Τουρκία σήμερα υπέρ του Ερντογάν Facebook Twitter
1

Εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι αναμένεται να διαδηλώσουν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, καταδικάζοντας το αποτυχημένο πραξικόπημα.

 

Η διαδήλωση αυτή, έχει ως στόχο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα πολιτικής ισχύος του Ερντογάν στη Δύση, η οποία του ασκεί κριτική για την ευρεία επιχείρηση “εκκαθάρισης” και συλλήψεων που πραγματοποιούν οι τουρκικές αρχές.

 

Η “Διαδήλωση για τους Μάρτυρες και τη Δημοκρατία” θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Γενικαπί, στο νότιο άκρο της Κωνσταντινούπολης, όπου κατά τις τελευταίες εβδομάδες διαδηλώνουν συχνά οι οπαδοί του Ερντογάν.

 

Ο Τούρκος πρόεδρος, υπόσχεται ν' απαλλάξει τη χώρα από το δίκτυο των υποστηρικτών του κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορεί ως υποκινητή του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM