Για τραύματα στον καρπό νοσηλεύτηκε ο Πιστόριους

Για τραύματα στον καρπό νοσηλεύτηκε ο Πιστόριους Facebook Twitter
1

Το νοσοκομείο στο οποίο εισήλθε ο Όσκαρ Πιστόριους τον περιέθαλψε για τραύματα στον καρπό του χεριού, σύμφωνα με εκπρόσωπο της φυλακής στην οποία κρατείται, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο Πιστόριους αρνείται ότι προσπάθησε ν' αυτοκτονήσει.

 

Ο Πιστόριους έχει επιστρέψει στο κελί του μετά το περιστατικό, ενώ τα τραύματά του χαρακτηρίζονται ως “επιπόλαια,” σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της φυλακής στην οποία κρατείται.

 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κελί του βρέθηκαν λεπίδες, ενώ αρχικά η ενημέρωση από τις φυλακές ανέφερε ότι χτύπησε πέφτοντας από το κρεβάτι του.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM